Digifinans – lån op til 500.000 kr. let og enkelt.

 

Lånebeløb
25.000 - 500.000

ÅOP

4.57% - 24.9%

Min. alder

18 år

Afdragstid

12 - 180 mdr

Annonce

 Lynhurtig udbetaling - Flere udbydere - Større chance for godkendelse


Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.666 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-24,99%. Samlede kreditomk.: 19.165-100.000 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-200.000 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. Oprettelse: 1.800-10.000 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage.

 

Digifinans

Digifinans er online lånesammenligningsside, hvorfra det skal være muligt for lånemodtageren og låneudbyderen at finde hinanden nemmere, end på traditionel vis. Når en bruger vælger at oprette sig hos Digifinans, indgiver sine nødvendige informationer og derefter søger et lån, så vil diverse tilknyttede finansielle institutioner og banker konkurrere mod hinanden, om at give det bedst mulige tilbud til den ansøgende kunde.

Denne oprettelse er helt gratis for kunden samt modtagelsen af lånetilbuddene. Da de finansielle institutioner og banker konkurrerer med hinanden om kunden, så bliver det bedst mulige tilbud sikret for lånemodtageren. Dette skyldes selvfølgelig er begge låneudbydere ønsker at sikre sig en ny kunde og dermed vil en af udbyderne fortsætte med at sænke låneomkostningerne på tilbuddet, indtil den anden ikke kan give sig mere.

 

Digifinans samarbejder med følgende banker og finansielle institutioner:

 

  • re:member – Ferratum Bank
  • Nordcredit – Cashper
  • Ikano Bank – Resurs Bank
  • Fellow Bank – Express Bank
  • TF Bank – Modus Finans
  • UniLån – Acceptlån

 

Dette viser at der er et bredt samarbejde mellem finansinstitutionerne og Digifinans, som er med til at sikre de bedst mulige tilbud for kunden. OBS disse samarbejder kan gennem tiden muligt ændre sig, dette er dog den gældende liste fra juli 2022.

 

Hvem er Digifinans?

Digifinans er som tidligere nævnt en online lånesammenligningsside, som driver virksomhed i Danmark og Finland. Deres mål med virksomheden er, at sikre kunderne har de bedste forudsætninger for at finde det bedst passende og billigste lån, til at enten opfylde drømme eller overkomme hverdagens diverse økonomiske udfordringer.

Der bliver foruden dette nævnt på deres hjemmeside, at deres samarbejdspartnere er godkendt af Finanstilsynet og bl.a. derfor også anerkendt af bank- og finansverdenens større spillere. Ved samarbejde med større virksomheder, så ønsker de også et godt renomme vedr. deres virksomhed. Dette kan man bl.a. se ved deres supporttjeneste, som sikrer at kunden kan få hjælp gennem hele låneprocessen, gennem hele tre forskellige kontaktmuligheder; indsendelse af ansøgningsskema, via chat eller telefon.

 

Digifinans samlelån

Foruden traditionelle lånetilbud, så er samlelån også en mulighed hos Digifinans. Men hvad er et samlelån? Et samlelån kan være en stor fordel for netop den kunde, som har flere lån hos forskellige udbydere. Denne situation giver typisk et dårligt overblik og samtidig med det, så skaber de mange lån med forskellige renter store omkostninger – omkostninger som kan spares væk.

Dette bliver nemlig løst med et samlelån, hvor man samler flest mulige lån under 1 enkelt lån. Det vil altså sige at man som kunde, nu kun skal afbetale på et lån, med en rente. I nogle tilfælde er det dog ikke muligt at samle alle lånene til et lån, men i disse tilfælde vil man samle flest mulige sammen og derved stadig skabe besparelser.

Ved optagelse af samelån er det vigtigt man på forhånd har forberedt sig ordentligt, da man typisk skal redegøre for hvilke lån man vil have samlet og hvilke man vil betale ud. Desto længere tider man har et lån med høje renter, desto flere penge vil det koste – derfor er det vigtigt at få betalt de lån ud først, som har de højeste låneomkostninger, ÅOP.

 

Fordele og ulemper

Der er som tidligere nævnt flere fordele, når man er kunde ved Digifinans. Disse indebærer blandt andet konkurrencedygtige tilbud til dig som kunde, fra de finansielle institutioner, som Digifinans samarbejder med. De samarbejder med 12 forskellige banker, størrelsen af sammenarbejderne er foruden sikringen af gode tilbud, også med til at gøre det muligt for flere ansøgere, at få et nyt lån.

Ulempen ved dette er dog, at kunden via Digifinans ikke kan tjekke alle sine muligheder for lån, da de ikke har alle låneudbydere i Danmark. Dette kan altså medføre at andre mulige bedre tilbud går tabt for kunden, fordi han/hun ikke undersøger denne låneudbyder, men blot anvender Digifinans.

Derfor vil det være en anbefaling at foretage en grundig informationssøgning vedr. lånemarkedet, for at finde nogle interessante enkelte låneudbydere, som Digifinans ikke sammenarbejder med. For derefter at bruge dem som supplement, hvis ikke tilbuddene, der kommer fra Digifinans, er fordelagtige nok.

 

Digifinans Trustpilot

Digifinans har på Trustpilot 4,7 stjerner ud af 5 fordelt på over 600 anmeldelser. Foruden dette er de en verificeret virksomhed af Trustpilot, hvilket er med til at sikre autentikation. På Trustpilots hjemmeside rangerer de nummer 3 ud af 9 i kategorien Låneinstitut og 4 ud af 13 i kategorien Prissammenligningsside.

 

Kontakt

 

Support betjenes i hverdage mellem 09:00-16:00.

E-mail: kundeservice@digifinans.dk

Support tlf.: +45 7060 5730

Foruden kundeservice på mail eller telefon, så kan man også rette kontakt via deres ansøgningsskema på deres hjemmeside.

 

digifinans

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET