Billig lån – det kan være svært at finde billige lån online.

 

I denne oversigt har vi valgt nogle af de billigste lån vores udbydere tilbyder online.

 

Vær opmærksom på at der vil være mulighed for at finde billigere alternativer andre steder.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Fortsat flere danskere vælger billig lån frem for traditionelle banklån. Denne udvikling har været tiltagende inden for de seneste år, og der er intet, der tyder på, at udviklingen er ved at vende. Sandsynligheden for, at du allerede har en idé om, hvad det vil sige at låne penge billigt, er relativt stor.

 

Måske har en du kender prøvet at finde et billig lån, eller måske har du selv prøvet det. Hvis ikke er der en vis sandsynlighed for, at du har hørt om lånene i eksempelvis reklamer eller Tv-programmer. Ikke desto mindre er det en god idé at sikre sig, at man ved præcis, hvad et billigt lån er, inden man kaster sig ud i at låne penge på nettet.

 

Hvad er et billigt lån?

Billig lån er ganske simpelt lån, du optager på nettet. Der er tale om en relativt kendt lånetype, som er blevet udbredt inden for de seneste år. Det faktum, at det nu er muligt at få et billigt lån der er i overensstemmelse med tidens tendenser, hvor fortsat flere af vores daglige rutiner i større eller mindre grad involverer internettet.

 

Både i arbejdsrelaterede sammenhænge og i vores private liv anvender vi internettet i højere grad end nogensinde, og det er således også kun naturligt, at det nu er blevet muligt at låne penge på internettet.

 

Billige lån går også ofte under begreberne “hurtige kviklån,” “minilån,” “forbrugslån” og lignende. Selvom der er nuanceforskelle på de enkelte billige lånetyper, hvad angår eksempelvis løbetid, rente og det beløb, det er muligt at låne, er fælles for disse lånetyper altså, at hele låneprocessen foregår online.

 

De forskellige billige lån tillader at låne alt fra helt små beløb på enkelte tusinde kroner til større beløb på flere hundrede tusinde kroner. Begrebet billig lån dækker således over flere forskellige lånetyper.

 

billig lån

 

Hvordan låner man billigt?

En helt central årsag til, at online lån er blevet så populære, som de er, er med al sandsynlighed, at de er både hurtige og nemme at optage, og at de er tilgængelige for enormt mange mennesker. Det faktum, at det er hurtigere og nemmere at få et billig lån frem for på traditionel vis, skyldes først og fremmest, at der er færre krav til dig som låner, når du låner penge billigt.

 

De fleste billig lån udbydere har kun ganske få og ganske simple krav til deres lånere. Typisk er der i store træk blot et alderskrav, et krav om dansk CPR-nummer samt et krav om at du som låner ikke må være registreret dårlig betaler i eksempelvis Debitor Registret eller RKI.

 

Hos nogle danske låneudbydere er det endda muligt at låne penge billigt, selvom du er registreret dårlig betaler.

 

I praksis låner du ganske enkelt penge billigt online ved at klikke dig ind på låneudbyderens hjemmeside og udfylde samt afsende en formular, hvor du blandt andet angiver, hvor meget du vil låne. Godkendes du, kan du ofte modtage pengene inden for 24 timer.

 

Både fordele og ulemper

Som det er fremgået af det ovenstående, er der mange fordele forbundet med billige lån – fordele, der med al sandsynlighed er forklaringen på, hvorfor et billigt lån har opnået den popularitet, de har. Men som det meste andet, kommer disse fordele også med en række ulemper, som man bør være opmærksom på og sætte sig ind i, inden man kaster sig ud i at låne penge på nettet.

 

Sætter du dig ikke tilstrækkeligt ind i, hvad det indebærer at optage et lån billigt, kan du risikere at komme i større økonomiske vanskeligheder, end du var i, før du optog lånet.

 

Dette skyldes, at de mange fordele ved et billigt lån kommer med en pris. Denne pris betaler du i form af en højere rente. Det vil sige, at det i de fleste tilfælde er dyrere at låne et beløb online, end det er at låne et tilsvarende beløb i banken.

 

Derfor bør du være opmærksom på lånets pris og dets løbetid, så du, inden du låner, kan sikre dig, at du i lånets løbetid har tilstrækkeligt med økonomisk råderum til at tilbagebetale lånet inklusiv renter. Selvom det umiddelbart kan være fristende at kaste sig ud i et billigt lån, når du akut står og mangler penge, er det derfor en god idé at tænke en ekstra gang og undersøge situationen nærmere, inden du låner.

 

SE ALLE LÅN