L’easy lån fra 10.000 – 150.000 kr. – nemt hurtigt & fortroligt.

Få hurtigt svar.

Betal dit lån ud når det passer dig.

Ansøg allerede i dag.

L'easy minilån
4.7
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Løbetid
36 - 120 mdr.
ÅOP
14,73 - 24,87%
Min. alder
20 år
Hurtigt svar på din ansøgning
Betal ud, når du vil
Vælg din afbetalingstid
Ansøg Nu
Eks.: 10.000 kr. over 84 mdr. Variabel debitorrente: 19,56%. ÅOP: 22,92%. Mdl. ydelse: 227 kr. Samlet tilbagebetaling: 19.067 kr. Samlede kreditomk.: 9.067 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Dette er et annoncelink

 

 

Hvad har L’easy Lån at tilbyde dig?

Uanset hvad du har planer om at anvende dit lån til, vil et kontantlån give dig mange muligheder. Da L’easy Lån ikke kræver at få en forklaring om, hvad du vil anvende dit lån til, kan du foretage investeringer i nyt inventar, aktiekøb eller en velfortjent ferie. Mulighederne er mange, og det ligger dig frit for at vælge selv.

 

Låneprocessen på L’easy Låns hjemmeside er enkel og kan forklares i 3 korte trin:

 

  • Angiv det beløb, du ønsker at låne, samt hvor lang du ønsker låneperioden skal være.
  • Udfyld et mindre skema vedrørende dine kontakt- og bank oplysninger, samt information om bopæl og beskæftigelse.
  • Få hurtigt svar på din ansøgning, samt hurtig overførsel af lånet til din konto. Du vil modtage dine penge ca. 2 dage efter ansøgningen er godkendt.

 

L’easy Lån har gjort det let for dig at ansøge om et kontantlån. Derfor kan låneprocessen også foretages på få minutter. Det er enkelt og fleksibelt for dig som kunde.

 

Nogle af de mange fordele ved at tage et kontantlån hos L’easy er, at du ikke behøver stille sikkerhed. Hvis du vil foretage et lån hos en fysisk bank, vil du ofte skulle stille værdifulde ejendele som sikkerhed. Det kan eksempelvis være din bil eller bolig.

 

Udover at slippe for denne bekymring, når du tager et lån ved L’easy Lån, behøver du heller ikke, før lånet kan tages, berette hvad du har til hensigt at anvende pengene til. For de fleste banker er dette dog et krav, før du vil kunne tage et lån.

 

Med et lån hos L’easy Lån, får du en fordelagtig rente på mellem variabel debitorrente: 16,90%-19,56% . Og det er en fast årlig rente. Det vil sige, at du hver måned vil betale den samme debitorrente, som er baseret på L’easy Låns vurdering af din ansøgning. Det gør det lettere for dig at lægge budget, da du kender din månedlige ydelse helt frem til lånet er tilbagebetalt.

 

L’easy Lån – Et hurtigt og sikkert lån

Hvis du har fået behov for et skud ekstra liv til bankkontoen, så kan et kontantlån fra L’easy Lån være det helt rette valg for dig. Hos L’easy Lån kan du låne helt op til 150.000 kr. Og da lånet er et kontantlån, behøver du hverken stille sikkerhed, eller at redegøre for hvordan du vil bruge dine penge. Du får pengene ind på din konto hurtigt. Det er både let, hurtigt og sikkert.

 

L'easy Lån – Et hurtigt og sikkert lån

 

Hvilke krav stiller L’easy Lån til sine kunder?

Da der altid er en risiko involveret i at uddele kredit, har L’easy Lån selvfølgelig nogle handelsbetingelser, som opstiller krav og regler som kunder forventes at følge, hvis man ønsker at lave en låneaftale. Det er i kundens egen interesse såvel som i L’easy låns, da det vil sikre potentielle kunder fra at foretage lån som er større, end hvad de kan tilbagebetale. L’easy Lån ønsker at hjælpe sine kunder med at opfylde sine drømme, ikke med at ende i en gæld det er svært at komme ud af.

 

Derfor har L’easy opstillet nogle krav til sine kunder. Hvis du vil tage et lån hos L’easy Lån, er det et krav at de månedlige betalinger sker til den aftalte dato. Bemærk også, at denne betaling ikke sker automatisk, såfremt kunden ikke har tilmeldt betalingsaftalen til Betalings Service.

 

Har du taget et Lån hos L’easy Lån, er du forpligtet til at indberette adresse ændring, hvis du foretager flytning under låneperioden.

 

Har du planer om at foretage et lån, kan du uden bekymring ansøge om at tage lånet. Du er nemlig ikke bundet til en låneaftale, før du har underskrevet en sådan. Dertil har du også 14 dages fortrydelsesret på lånet, som du kan benytte dig af, hvis du er i stand til at tilbagebetale lånet indenfor denne tidsramme.

 

Du kan også vælge at tilbagebetale hele eller dele af dit lån tidligere end planlagt uden omkostninger. Det giver dig endnu mere fleksibilitet i forhold til at betale dit lån.

 

Hvem er L’easy Lån?

L’easy Lån ejes af L’easy A/S, som udover at tilbyde lån også leverer og monterer elektronik. L’easy har på grund af sin baggrund indenfor salg af elektronik på afbetaling masser af erfaring indenfor netop afbetaling. Derfor er det ikke overraskende, at selskabet udvidede sine ydelser til også at omfatte lån.

 

L’easy Lån tilbyder også rådgivning og tips, som kan hjælpe dig med at foretage et lån, fortælle dig om dine krav og rettigheder eller hvad du ellers måtte være i tvivl om. Du kan kontakte L’easy på 88 88 88 88 og få professionel vejledning.

 

Udbetaling & afbetaling

Lånebeløb udbetaling: Lån 10.000 til 150.000 kr.
Afbetaling periode: 2 til 10 år
AldersKrav: Du skal være 20 år for at ansøge om et lån
Hvis du er i RKI og Debitor Registret kan du ikke låne.

 

Anmeldelser: Trustpilot

Trustpilot giver dem vurderingen 4.4/5

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Kontakt Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C
Mail: leasy@leasy.dk
Tlf nr: +45 88 88 88 88
Åbningstider: Hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

 

L'easy Udbetaling og afbetaling

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET