SEB Pension er solgt til Danica Pension

 

SEB Pension og Danica Pension fusioneret

Den 27. juni 2019 markerede en betydningsfuld begivenhed i den danske pensionssektor, da SEB Pension og Danica Pension officielt fusionerede. Denne fusion var resultatet af strategiske overvejelser med målet om at styrke og udvide deres tilbud og service til kunderne inden for pension, forsikring, og sundhedsydelser. Gennem sammenlægningen af de to selskaber blev der skabt en stærkere finansiel enhed med en forbedret markedsposition, der kunne tilbyde en bredere palette af produkter og tjenester til både eksisterende og nye kunder.

Fusionen mellem SEB Pension, en del af den svenske SEB Gruppe, og Danica Pension, som er en del af Danske Bank Gruppen, var ikke kun en konsolidering af to finansielle institutioner, men også en sammensmeltning af kompetencer, ressourcer, og teknologier. Denne strategiske alliance sigtede mod at optimere driftseffektiviteten, øge investeringskapaciteten og forbedre kundeoplevelsen gennem avanceret digitalisering og personliggjorte pensionstilbud.

Fusionen havde også som mål at styrke virksomhedernes konkurrenceevne på det danske og nordiske pensionsmarked ved at udnytte stordriftsfordele og dele bedste praksisser. Dette skulle ikke kun sikre højere afkast til kundernes pensionsopsparinger men også bidrage til en mere robust og innovativ pensionssektor, der kan imødekomme fremtidens udfordringer og behov.

Ved at sammenføre SEB Pension og Danica Pension under ét tag blev der lagt grundlag for en fremtid, hvor kunderne står i centrum, understøttet af stærke finansielle løsninger og en forpligtelse til bæredygtighed og socialt ansvar. Denne fusion er et vidnesbyrd om branchens dynamik og nødvendigheden af at tilpasse sig en evigt foranderlig verden for at skabe værdi for kunderne.

 

Om SEB pension

SEB Pension er blevet solgt til Danica Pension. Så læs mere om Danica Pension for at få mere af vide om pensionsopsparing.

På deres side kan se se hvor meget udbetaling der har været for afkast de seneste år.

SEB tilbyder også private banking, her kan du få investerings rådgivning hvis du vil investere noget af din formue.

Banken har 150 års erfaring indenfor investering og forvaltning af formue.

 

Inden du investere vil der blive lavet en nøje profil af dig og dine forventninger til afkast og hvor meget risiko du ønsker at tage.

Jo højere risiko, jo større chance har du for at få et stort afkast af din investering.

Men samtidigt har du også større risiko for at miste noget af din nye investering.

Dette vil du sammen med banken afklare, inden der bliver investeret.

 

Hvis du ønsker at få mere af vide om private banking og investering er du velkommen til at ringe til den sagkyndige support der sidder klar ved telefonerne på telefon nummer +45 33 28 13 00 eller du kan eventuelt også kontakte dem på mail sebprivatebanking@seb.dk

 

SEB erhvervsbank

Hvis du har et større firma, så kan du benytte benytte SEB erhvervsbank. Her får du designet det finansprodukt som passer netop til dig og din profil.

Du kan få et Eurocard til din virksomhed, eller et Diners Club kreditkort til at bruge til alle slags betalinger du kunne ønske dig.

Med denne erhvervsbank får du hjælp med at få din virksomhed til at vokse sig endnu større.

På hjemmesiden kan du downloade forskellige økonomiske rapporter der giver dig ekstra god viden.

 

Relaterede emner:

 

Sampension

Skandia

PFA

 

 

Anmeldelser på Trustpilot

Anmeldelse på Trustpilot er på 3,4/5 (Danica Pension)

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: SEB Pension
cvr: 16 42 00 18
Hjemmeside: Besøg SEB Pension hjemmeside
Adresse: Bernstorffsgade 50, 1577 København
E-mail: Via kontakt formular
Tlf nr: +45 33 28 28 28
Åbningstider: Mandag – torsdag 8 – 17, fredag 8 – 16, weekend: Lukket

 

seb pension

 

SE ALLE PENSIONSSELSKABER