Er du vild med De unge Mødre, Velkommen til Verden og alle de andre gode programmer på Dplay?

Lige nu får du muligheden for at prøve Dplay kvit og frit i 14 dage helt uden binding.

Du får desuden fri adgang til hele det store udvalg af livsstilsprogrammer, dokumentarer og reality, der blandt andet sendes på tværs af Kanal 5, Kanal 4 og Discovery Channel.

 

Du kan selvfølgelig streame fra alle dine yndlingsenheder.

 

dplay gratis

Besøg Dplay her

Om Dplay

Dplay er en streamingtjeneste hvor du kan se nogle udvalgte programmer fra Discovery Channel, Kanal 4, Kanal 5, TLC, Animal planet og ID. Du kan både se snigpremierer og live-TV. Det er især reality-TV og dokumentarserier. Hvis du ønsker at se sport, skal du dog gå til eurosportplayer.dk

 

Det skal du vide om Dplay.

 

Dplay er en mulighed for dig, til at se tv-programmer online. Den udgives af Discovery Networks Danmark. De udkom i 2015 og afløste nu.tv. Målet er at konkurrere med mange andre store streamingtjenester. Der er også mulighed for at se deres egenproduktioner.

 

Der er mange forskellige kategorier af indholdet på Dplay. De ejer en række kanaler og har derfor et bredt udbud af indhold.

 

Hvilke muligheder er der for registrering på Dplay?

På Dplay kan du se mange af programmerne gratis. Du behøver ikke registrere dit kreditkort. Det er ikke tidsbegrænset så du kan bruge Dplay lige så længe som du ønsker. For at programmerne kan vises gratis er der en del reklamer, men det er ca. på samme niveau som på det meste flow-TV.

 

Dplay Premium

Hvis du vil have muligheden for at kunne se alle programmer skal du have Dplay Premium. Dplay gratis version har dog rigtig mange programmer som vil dækkes de flestes behov. Programmer bliver dog først tilgængelig efter en uges tid efter de har været i TV. Der er heller ikke mulighed for at se snigpremiere.

 

Hvad får man?

Her får man i bund og grund adgang til de mange af de programmer, som man kan se live på Discovery Channel, Kanal 4, Kanal 5, TLC, Animal planet og ID. Fordelen er ved streamingtjenesten at man selv kan vælge hvad og hvornår man vil se programmerne.

 

Der er ikke mulighed for at se sport. Men du kan se indhold som reality-TV. Du kan se programmer som ”singleliv”, ”ex on the beach” og ”De unge mødre”.

 

Der er også mulighed for at se andre programmer som f.eks. ”Nærkontakt” og Politijagt”. Du kan altså både se nye friske programmer og gamle klassikere. Det findes også eksklusive programmer, det vil sige at det er materiale du kun kan se på Dplay.

 

Fra den 2 juli 2018 er der ikke længere mulighed for at se sport. Dplay Sport er blevet flyttet til Eurosport Player

 

Sådan får du adgang til Dplay Gratis

Det er nemt og hurtigt at få adgang til Dplays programmer. Du går blot ind på hjemmesiden og registrerer dig. Derefter har du adgang til indholdet på siden. Det er vigtigt at se på dine systemkravene for at finde ud af om du kan bruge Dplay.

 

Det anbefales at din internetforbindelse er over 3 Megabit i sekundet. Det er også vigtigt at du har den seneste version af din webbrowser.

 

Dplay app som kan hentes til alle Apple og androidprodukter. Hvis du anvender iOS, skal du minimum have version 8.1. Hvis du anvender Android skal du minimum have version 19-4.4. Du kan kun få adgang gratis i Danmark, Færøerne og Grønland. Dplay Premiere kan ses i alle EU’s lande.

Kan også ses med chromecast, Airplay, Windows og Mac.

 

Designet

Det er nemt at finde rundt på siden. Der sorteres efter programmer og kanaler. Desuden er designet enkelt og lækkert. Hver serie har sin egen side hvorpå alle afsnittene ligger og nemt kan vises.

 

Hvilke muligheder har du på undertekster og kontrol?

Mange af programmerne på Dplay har undertekster. Derfor kan personer med svag hørelse eller døve også benytte Dplay. De sørger for at de udenlandske programmer har undertekster, det hjælper også personer som ikke kan andre sprog. Du kan bruge undertekster når du ser Dplay på alle enheder.

 

Hvis de ikke virker, kan du prøve en genindlæsning af siden, det vil ofte hjælpe. Du kan også prøve at slå dem til og fra. Du har også mulighed for at anvende deres kontrolpanel. Her kan du spole frem og tilbage og indstille, lyd, undertekster, billedkvalitet og skærmstørrelse.

 

På smartphones skal du dreje den så den er vandret for at kunne tilgå kontrolpanelet. På PC finder du kontrolpanelet nederst i videoen.

 

Relaterede emner:

Hayu reality

SF Kids Play

 

Anmeldelser: Trustpilot

Deres anmeldelse på Trustpilot er på 1 ud af 5 stjerner, det er bedømmelsen dårlig.

På Apple app Store er de anmeldt med 4 ud af 5 stjerner.

 

Kundeservice kontakt: E-mail & hjemmeside.

Firma: DISCOVERY COMMUNICATIONS
Hjemmeside: Besøg hjemmeside her
E-Mail: Via kontakt formular

 

STREAM TV-FILM OG LYDBØGER