Famme laver lækkert træningstøj til kvinder.

 

Famme - lækkert træningstøj til kvinder.

Ingen tilbud i øjeblikket

Se alle tøj tilbud

 

Om Famme

Navnet stammer fra “femme”, hvilket betyder kvinde på fransk. Da tøjmærket blev grundlagt af to franskfødte stiftere, kunne de ikke have bedt om et bedre navn. De tog femme og tilføjede vores egen norske tvist. Voila! Sådan startede Famme eventyret med godt træningstøj en vinterdag i 2016.

I dag er Famme vokset til at blive et effektivt og kyndigt team, der fokuserer på kvalitet, produkt, effektivitet og viden.

Deres motivation for at starte Famme er den samme, som den er i dag. Deres mål er at skabe produkter, som du vil nyde at bruge. Internt bør de producere bedre træningstøj end alle vores konkurrenter tilsammen. Dette var nemt, da de havde et godt kendskab til branchen. De arbejdede med flere store europæiske mærker, herunder nogle af vores mest kendte konkurrenter, fem år før Famme blev en realitet. Det har givet dem den indsigt, styrke og viden, der har gjort dem i stand til at blive et globalt anerkendt tøjmærke.

I udviklingen af beklædningsgenstande kombinerer de teknologi og mode til at skabe lækkert og funktionelt tøj til træning og daglig brug. De har et bredt udvalg, der omfatter træningstøj, jeans, seamless tøj, hverdagstøj, athleisure, loungewear, løbesko og meget mere.

Famme – De bedste inden for seamless træningstøj

Famme var blandt de første til at skabe sømløse produkter. De var det første tøjmærke i Norge, der fokuserede på sømløst træningstøj, og de har siden været førende inden for sømløst tøj af høj kvalitet. Fordi vi bruger garn af høj kvalitet, er vores tøj fremragende. Seamless garn leveret af italienske Fulgar. Fulgar SpA betragtes som en af de bedste producenter af teknisk garn i verden. Udover at produkterne er af høj kvalitet har vi et bredt udvalg af tights, toppe og undertøj i seamless materiale.

Anmeldelser på Trustpilot

Deres anmeldelser ligger på 3.3/5 med over 400 anmeldelser

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, og tlf nr.Firma:

Firma: Famme AS
Adresse: Rosenbergveien 15, 0963 Oslo.
orgnr: 913300319
E-mail: post@famme.no
HjemmesideBesøg dem her
Kundeservice tlf: Via kontaktformular

 

Famme

 

Se alle tøj tilbud