VPN

Sammenlign priser på udbydere der tilbyder VPN.

Se vores test og download og prøv enkelte udbydere gratis.

vpn gratis free

Hvad er VPN? Hvad for en skal jeg vælge? Og hvad kan den.

Vpn eller Virtual Private Network, på dansk ”virtuelt privat netværk” er programmer som sikre din data. Når man browser på internettet, bliver alt trackede selvom du er i et privat vindue. Det kan være en ret ubehagelig følelse at man føler at man konstant bliver overvåget. Derfor vælger folk at bruge en VPN.

Selvfølgelig er der mange forskellige på markedet men jeg ville fortælle lidt om de forskellige og komme med nogen forslag fordi ikke alle VPN ‘er er sikre. Hvis du for eksempel downloader en ukendt, kan den tage din data i stedet for at sikre den.

 

Nordvpn

NordVPN

NordVPN er en solid VPN. Den har et stort netværk på 5390+ servere i 61 lande. Den har også en stærk kryptering. De er også bosat i Panama hvilket betyder de er væk fra alle overvågnings-jurisdiktioner. Du kan få 1 måned til 10.16 euro hvilket er billigere end de fleste. De har en god kvalitet og godt software. Dog er de kendt for at have haft nogen sikkerheds-brydninger.

 

Surfshark

Surfshark

Surfshark er en stille og rolig VPN. Er du ikke så god til en masse knapper kan den hjælpe dig. Den viser dig hvor du kan forbinde, alle lokationer og et indstillingsikon. Selvfølgelig kan det virke som dårlig kvalitet hvis man fortrækker mere. Det gode er at dit abonnement dækker alle dine enheder så du skal ikke bekymre dig om hvor mange du har af dem. For dens simplicitet er prisen rimelig og du har 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs mere om Surfshark

 

protonvpn

Proton

Hvis du aldrig har prøvet en VPN før og ikke føler for at bruge nogen penge i første omgang forslår jeg Proton VPN. Du får en gratis prøveperiode på 7 dage hvor du kan teste alt. Fordelen ved det er ikke bare at den sikrer din data, men at den også kan logge på diverse programmer. Måske ligger der en Amerikansk serie på Netflix som ikke er kommet til Danmark i nu. Men med VPN ‘en kan du skifte over til den server.

Prøv Proton VPN Gratis

 

ExpressVPN

Ifølge mange er ExpressVPN i toppen af dem alle. Den har 3000+ servere i 160 lokationer hen over 94

lande. Den bruger det samme sikkerhed som den Amerikanske regering, ja du hørte rigtigt. Så hvis du er

bange for at dine oplysninger bliver taget behøves du ikke at være det mere. Den er utrolig hurtig og nem

at downloade. Den har kun en dårlig lille ting. En begrænsning på 5 samtidig forbindelser som er godt

men mindre end de andre. Der kommer også en større pris men det er også forståeligt

 

Hvis jeg skulle vælge en, ville det helt klart blive ExpressVPN. Selvom de andre ikke er dårligere på nogen

måder ligger ExpressVPN bare lige et ekstra skridt foran. Den kan alt man vil og er trofast.