Webhosting – Find den billigste pris på ny hjemmeside og webhotel.

Sammenlign webhotel priser og find en billig hosting leverandør du har brug for til din nye hjemmeside.

 

Læs mere om billig webhosting leverandører.

 

Simply.com – Bestil ny hjemmeside hos Simply.comBillig webhosting - hjemmesider og webhoteller se hosting og priser

One.com – Få hjemmeside og webhotel samlet i en pakke hos One.com

E-studio – E-studio går meget op i solid performance, og arbejder dagligt på at forbedre den.

Yayhosting – Et webhotel for alle

cHosting – Få en af de hurtigste løsninger med cHosting

Nordicway – Spar 67% på webhotel

Dandomain – Fleksibel webshop løsning med Webhosting i særklasse hos Dandomain

Scannet – Webhotel med DK’s mest stabile drift.

 

Ikke aktive på Billigzonen

Hostinger – Hurtig og sikker webhosting. Spar op til 90 %

Cliche – Få Professionel og pålidelig hjemmeside og e-mail hos Cliche

Team Internet – Bestil et webhotel for kun 9 kr. om måneden

Wuo – Danmarks nye webhosting-udbyder

 

Lukket

Webdomain – Få Danmarks billigste webhotel hos Webdomain

 

Billig hosting 2023 – 2024 – Alt hvad du har behov for at vide

Står du og er ved at tage springet ud i at starte din egen hjemmeside, så er der nogle ting du helst skal have styr på og blive familiær med inden du begynder. Ting som webhosting, også kaldet webhoteller, er nemlig uundgåelige i processen af at skabe en hjemmeside. Derfor er det yderst vigtigt at du forstår, hvad det indebærer og hvad de gør for dig og din hjemmeside.

 

Hvad er webhosting egentlig?

Først og fremmest kunne det være rart at vide hvorfor det overhovedet er nødvendigt at vide hvad webhosting eller et webhotel er. Grunden til at du bør kende til disse begreber er at det er igennem et webhotel at du gør din hjemmeside tydelige for andre mennesker. Det er ikke muligt at have en hjemmeside uden at den bliver hosted på den ene eller anden måde.

Det er muligt at hoste sin egen hjemmeside, men dette kræver en meget stor viden indenfor it. Noget langt de fleste ikke besidder. Hvis dette er tilfældet for dig, vil den bedste løsning være at lade sin hjemmeside blive hostet af en webhosting ydelse. På den måde kan du nyde gavn af dette firmas viden indenfor feltet, mens ud kan koncentrere dig om at styrer din hjemmeside og sørge for at indholdet på den er korrekt.

 

Se test og sammenlign priser på VPN

 

Det foregår sådan at man lejer sig ind på et webhotel og på den måde får en plads, til sin hjemmeside. Webhosting som betyder det samme som webhotel, kommer af det engelske begreb at “hoste” det vil sige være vært for. Med andre ord er et sådant domæne altså “vært” for din hjemmeside i det de udlejer en plads til dig, hvor igennem du kan udbrede din hjemmeside til andre.

Det kan sammenlignes med en person der ønsker at åbne en bogstavelig butik. Først bliver man nød til at leje et lokale der er stort nok til en butik. Den der udlejer dig lokalet vil være vært for dig, eller hoste dig. Når du har lejet lokalet, vil dine kunder kunne komme derhen og købe de varer du sælger.

 

Hold øje med CPU og RAM, når du vælger webhosting

De fleste kigger primært på pris og plads, når de vælger webhotel, men mange glemmer et andet vigtigt parameter, nemlig performance.

Det er jo ikke sjovt at have en hjemmeside på et webhotel med masser af plads og til billige penge, hvis hjemmesiden konstant går ned med 503 fejl, fordi der mangler ressourcer.

Hvis du vil undgå dette, skal du sørge for at vælge et webhotel, hvor der er masser RAM (minimum 1024 MB) og CPU, gerne 2 (200%).

Alt under dette vil på sigt give dig problemer.

Et godt sted at få et overblik over webhotellerne og hvor meget RAM/CPU de tilbyder er på billig-webhosting.dk/bedste-webhotel.php

Her kan du f.eks. se, at et webhotel som danske nordicway.dk giver dig virkelig mange ressourcer og dermed høj hastighed på din side til en meget konkurrencedygtig pris, mens man hos f.eks. Simply.com har så lidt RAM, at selv mindre hjemmesider og webshops kan få problemer med at køre ordentligt og vil i perioder med mange besøgende opleve 503 fejl.

 

Start med et godt forarbejde

Men hvad skal man så være opmærksom på når man prøver at finde det rigtige webhotel? Som med alt andet er der jo mange udbydere og deres priser varierer også. Ligesom det er med alle andre produkter, er der selvfølgelig også forskel på den service og kvalitet du får ved de forskellige webhoteller eller webhostings.

 

Derfor er det meget vigtigt du først og fremmest gør dig nogle tanker om hvilke krav og forventninger ud har for til hjemmeside. De følgende spørgsmål kan være gode at overveje inden man vælger et webhotel:

 

  • Regner du med at hjemmesiden vil udvikle og vokse meget hen over tid?
  • Kræver den allerede en masse dataplads?
  • Hvordan er dine egne evner indenfor it, får du brug for en del hjælp eller kan du klare det meste selv?
  • Har du særlige ønsker for udseende og design?
  • Hvor meget vil du bruge på det.

 

Du undrer dig måske over hvorfor alt dette er så vigtigt, så tidligt i processen. Det skyldes at hvis du vælger et for billigt webhotel, så kan de måske ikke leve op til de mål du har for din hjemmeside på lidt længere sigt. Det vil sparer dig en masse tid, hvis du får valgt en god webhosting løsning fra starten af.

 

Hvorfor dit forarbejde kan hjælpe dig i fremtiden

Ved du for eksempel allerede fra starten af, at målet med din hjemmeside er at den skal udvikle sig meget større. Hvorfor så vælge et webhotel som ikke kan tilbyde dig den plads du vil få brug for i fremtiden? Det vil derfor være en klar fordel at have dette i tanke, når du vælger en webhosting løsning og sørger for de kan leve op til dine langsigtede behov og leverer den lagerplads dit dataforbrug til få brug for.

 

Et andet eksempel kunne være at du har nogle helt særlige krav til hvordan din hjemmeside bør se ud. Har du allerede evnerne til at klare dette på egen hånd, så behøver du nok ikke at bekymre dig så meget. Men har du derimod brug for hjælp for at opfylde dette behov, bliver du nødt til at vurdere hvordan du helst vil betale dig fra denne løsning. Det kan være nødvendigt at hyre et professionelt webbureau, som kan designe din hjemmeside efter dine ønsker.

 

Går du derimod ikke så meget op i din hjemmesides udseende, men stadig ikke har evnerne til at lave den, bør du vælge et webhotel som kan tilbyde nogle skabeloner, hvor du blot skal indsætte de nødvendige billeder og tekst.

 

 

Find billigste webhotel der passer til dit behov.

 

Her kan du vælge at benytte et af de billigste webhoteller online. Eller du kan vælge et mere dyrt webhotel med flere muligheder.

 

Via vores oversigt med webhoteller finder du let og hurtigt den bedste pris, til dit nye webhotel og hjemmeside.

 

Vi har samlet de bedste webhoteller et sted, så behøver du kun at sammenligne priser et sted.

 

Du kan læse mere om hvert enkelt webhotel for at finde ud af om de har de features som du har brug for.

 

Du kan have hosting og webhotel samlet et og samme sted.

 

Benyt dig at One Click installation af for eksempel WordPress.

 

Tænk dig altid om en ekstra gang inden du vælger et alt for billigt webhotel.

 

Se hvad andre syntes om de forskellige hosting firmaer.

 

Tjek altid hvilke anmeldelser de forskellige udbydere har fået inden du vælger din hosting udbyder.

 

Det hele finder du har på siden, de seneste anmeldelser på de mest kendte platforme, plus vores egen anmeldelse af produktet.

 

Så her kan du tjekke pris, produkt og anmeldelser et og samme sted.

 

Billigzonen hjælper dit til en let og enkel bestilling af dit nye webhotel.

 

Lav din egen hjemmeside

 

Internettet er en del af vores samfund, det kan vi ikke komme udenom. Vi bruger det dagligt til at søge informationer, kommunikere og som underholdningsmedie.

 

I dag bruger du sikkert en eller flere sociale medier såsom Facebook, Google+ eller lignende. Disse forummer er alle tiders til at kommunikere med dine venner, dele billeder samt holde dig orienteret om hvad dine venner og familie foretager sig.

 

Ulempen ved disse sociale medier er du på ingen måde selv kan opsætte udseendet af din profil.

Og det for mange kan virke som en større begrænsning for at vise hvem du er.

 

Derfor kan det varmt anbefales at du laver din egen hjemmeside.

Når du skal lav din egen hjemmeside findes der utallige måder at gøre dette på.

 

Er du dygtig til programmering og lignende kan du vælge selv at designe den fra bunden og selv lave den i html.

 

Dette kræver stor viden og er ikke en nem eller hurtig måde at gøre det på.

Derfor når du skal lav din egen hjemmeside kan du med fordel benytte et af de utallige programmer der findes til computeren, som hjælper dig med at lave hjemmesiden.

 

Programmerne virker som tekstbehandlingsprogrammer, og kan således benyttes af alle uanset deres kendskab til programmering.

Disse programmer koster dog, og kan være ”overkill” i forhold til de flestes basale behov.

 

Opret hjemmesiden online

 

Den sidste mulighed når du skal lav din egen hjemmeside er at benytte onlinemuligheden.

Online lav din egen hjemmeside går ud på at du vælger at du opretter en profil på en hjemmeside, som lader dig lave en hjemmeside.

 

Herefter vælger du typisk en skabelon som lader dig vælge det generelle udtryk din hjemmeside skal have, med hensyn til menuvalg, billedalbums og så videre.

Når dette er gjort, kan du således udfylde de forskellige sider du har oprettet.

 

Det vil sige med andre ord, det eneste du skal gøre, er at uploade de billeder der skal til og skrive tekster til de forskellige sider.

Siden tager sig selv af resten. Det gælder uanset om det er opsætning, menuer, hyperlinks.

 

Det kan ikke blive meget nemmere. Endnu en af fordelene ved disses services er at du typisk kan få hosting med disse services.