cHosting fra 22 kr./md. – Få Danmarks hurtigste webhosting.

Har du brug for en professionel hosting løsning

 

SE ALLE WEBHOTELLER

 

chosting

 

Om cHosting

En personlig hosting oplevelse med fokus på:

Fair Priser – cHosting tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er INGEN oprettelsesgebyrer eller overraskelser. Der er 30 dages fuld tilfredshedsgaranti.

 

Solid performance – Prioriterer performance og stabilitet over pris. Har stabile webservere med høj ydeevne – 40x hurtigere end Apache løsninger og 99,9% oppetidsgaranti.

 

Backups, Backups & Backups – Når uheldet er ude er der altid en sikkerhedskopi liggende klar til at blive gendannet! Der er gratis backups med 1 måneds historik og mulighed for at du selv kan gendanne backups

 

Vælg cHosting som din nye hosting partner

Tænker du på at oprette en blog eller en hjemmeside, har du helt sikkert stødt på begrebet webhosting. Webhosting er noget, som alle der har en hjemmeside gør brug af. Det kan dog godt være svært at vide hvordan man vælger den bedste webhosting partner.

Læs med her, og bliv præsenteret for hosting firmaet cHosting. Find ud af, hvad cHosting kan tilbyde dig, og hvorfor de netop er den oplagte hosting partner.

 

chosting

 

Hvem og hvad er cHosting?

cHosting er en 100% danskejet virksomhed, som specialiserer sig i at udbyde webhosting services til deres kunder. De tilbyder webhosting i høj kvalitet med et rigtigt godt supportsystem. Har du derfor brug for at have en hjemmeside og derfor også en hosting partner, er det til et firma som cHosting at du skal gå.

Hos cHosting finder du nemlig gode og lette løsninger til optimal webhosting. Vælger du en god hosting partner som cHosting slipper du for alt det hårde arbejde, som cHosting tager sig af for dig. Du kan i stedet koncentrere dig fuldt ud om at designe og opretholde den perfekte hjemmeside som du går og drømmer om.

 

Hvad tilbyder cHosting?

cHosting tilbyder god webhosting til meget konkurrencedygtige priser. En af cHosting’s helt store fordele ved deres webhosting service er helt klart deres dygtige supportmedarbejdere. Disse medarbejdere står nemlig altid klar til at hjælpe hvis det af en eller anden grund brænder på.

Som nævnt er cHosting jo et danskejet firma. De benytter sig desuden kun af danske datacentre, hvilket bidrager til at man som kunde vil have den bedst mulige forbindelse, lige meget hvilken webhosting løsning man vælger.

Virksomheden cHosting leverer både webhosting til private og større kunder i erhvervslivet. Det er derfor en oplagt hosting partner at vælge, uanset hvor stort ens foretagende og derved hjemmeside er.

 

Der tilbydes hos cHosting flere forskellige pakker

Der tilbydes hos cHosting flere forskellige pakker i forskellige prisklasser. Afhængigt af ens behov og ønsker vil man derfor kunne vælge lige præcis den webhosting plan som passer til en og ens behov.

Udover deres standard webhotel løsninger, tilbyder cHosting også meget mere. Du kan nemlig udover denne standard løsning også få et professionelt webhotel. Hvis det ikke er nok, er der også mulighed for en Virtual Server (VPS). Der er altså rigtig mange forskellige muligheder for at opnå den optimale løsning for dit projekt.

En anden god ting ved cHosting er, at de også tilbyder DDOS beskyttelse på hele deres netværk, så du virkelig kan være sikker på at få den bedst mulige hjemmeside, der bare fungerer helt perfekt. Sammen med deres hurtige danske datacentre giver cHosting dig den bedste webhosting service.

Derfor er cHosting den oplagte hosting partner

cHosting er den oplagte hosting partner at vælge, fordi man hos cHosting får en god service, som man næppe finder magen til andre steder. cHosting går meget op i at have en god supportafdeling, så der altid er hjælp at hente for deres kunder. Man er derfor garanteret at der altid er mindst en supportmedarbejder på arbejde, der er klar til at hjælpe en uanset hvad ens problemer består af.

Når man er sikker på at der altid kan ydes denne gode support, vil man sikkert og trygt kunne arbejde derudaf på ens hjemmeside uden at skulle bekymre sig om tekniske problemer, der kan opstå hen ad vejen. Det giver en hel speciel tryghed, som er svær at finde magen til andre steder.

Derudover er cHosting også bare exceptionelt gode til at skabe en solid grobund for en hjemmeside ved at tilbyde lynhurtig forbindelse ved at benytte udelukkende danske datacentre. Du er derfor sikret god support, stor sikkerhed og en lynhurtig forbindelse – alle tre ting noget som man virkelig har brug for til en succesfuld hjemmeside.

 

Relaterede emner:

One.com

Cliche

Dandomain

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

På Trustpilot er de anmeldt med 4,9/5 vurderet af over 700 brugere

Ingen anmeldelser på Google

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på ejere: FIONIA IT ApS
Hjemmeside: Besøg her
Adresse: Overgade 14E, 5000 Odense C
E-Mail: support@chosting.dk
Tlf: Intet nummer
Åbningstider: Alle dage fra 8 – 0.00

 

chosting

 

SE ALLE WEBHOTELLER