One.com – Bestil ny hjemmeside, domæne og E-mail så bliver det ikke mere enkelt.

 

Få 50 % rabat på dit køb ved brug af rabatkode OKPROR

 

Gælder til og med d. 31 marts 2020.

 

one.com logo 2020

Besøg One.com

Annonce

 

Om One.com

De er en innovativ leverandør af webhoteller. One.com (B-one) blev etableret i 2002 i Danmark og er i dag en af de førende virksomheder i Europa i formidling af domæner og salg af webhoteller.

 

Alle pakker inkluderer:

 

  • Web Editor (ingen kodning)
  • WordPress
  • Ubegrænset antal e-mail-konti
  • Ubegrænset trafik
  • Domæne (imod gebyr)

 

Byg din egen hjemmeside med Web Editor
Prisvindende webhosting for både privat- og erhvervskunder. Uanset om det er din første hjemmeside, eller du er en erfaren bruger, så får du alt hvad du behøver med en webhosting-pakke. Lav din egen hjemmeside med vores Web Editor (ingen programmering), eller udgiv dit eget WordPress website.

 

De tilbyder sikker og stabil webhosting. Flere gange kåret til DKs bedste kundeservice.

 

Start din hjemmeside op med One.com

Der er i dag mange, der drømmer om at starte op for sig selv. Og med den tid, som vi efterhånden gennemgår, hvor alt foregår online, kan det næsten ikke komme som nogen overraskelse, at det især er internetuniverset, der er mange, der gerne vil udforske.

 

For frem for at stable for eksempel en fysisk butik på benene, så er der efterhånden mange flere fordele ved at åbne sin forretning online. Dog er det ikke noget, som alle kan gøre på egen hånd, og derfor kan der være behov for et professionelt webhotel, der kan sørge for, at man kommer godt fra start. Vil du gerne vide mere om det? Så læs med her nedenunder.

 

Det kan virke uoverskueligt selv at starte en hjemmeside op

Når man agerer online, er det ikke nogen hemmelighed, at man skal handle hurtigt. Inden for det online univers bevæger alt sig med en hastighed, som kun de færreste kan følge med på, og derfor er det næsten uoverskueligt som privatperson at sidde og fifle med en hjemmeside selv.

 

For når man tror, man har styr på det, sker der noget nyt i markedet, som virker langt mere tiltrækkende. For at undgå sådan et problem er det en fordel at alliere sig med et webhotel, der dagligt arbejder med de mange aspekter, som der findes inden for den online verden, når det kommer til at oprette gode hjemmesider.

 

Få en samlet og komplet hjemmesideløsning fra One.com

Det kunne for eksempel være One.com, som i dag er Danmarks absolut mest populære webhotel.  Med en samlet pakke herfra får du de bedste forudsætninger for at komme godt fra start med din forretningside.

 

Her får du et all inclusive abonnement med en hjemmeside på 25 gb samt en e-mail hosting på dit eget domæne, derudover får du et gratis SSL-certifikat, som installeres automatisk for dig, og sidst men ikke mindst kommer du også i besiddelse af et brugervenligt hjemmesideprogram og kontrolpanel.

 

Hos One.cm får du en service, der er i topklasse

Det betyder, at det er blevet gjort nemt for dig at komme i gang, idet du med One.com bliver givet alle de redskaber, som du behøver for at skabe et fortryllende website. Og har du behov for vejledning, er du så heldig, at One.com har åbent 24 timer i døgnet.

 

Det betyder at du altid har en allieret, der står klar til at hjælpe dig. One.com er desuden til at stole på. Og derfor får du en service, som der er helt i top med det formål, at du ender ud med et meget tilfredsstillende resultat. Målet er således, at du står tilbage med en hjemmeside, som du selv formår at interagere med lige såvel, som dine kunder, partnere, eller hvad end den nu skal bruges til, også kan finde ud af at bruge den.

 

Kom i besiddelse af de redskaber som du har behov for

Tag derfor allerede i dag et kig på One-coms hjemmesideprogram og opdag, hvor hurtigt og hvor let du kan komme i gang med at bygge din egen hjemmeside op. Og det er faktisk, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde – One.com rummer redskaber til begges fordel.

 

Og det er også lige meget, om det her er den første hjemmeside, du skal beskæftige dig med, eller om du er garvet inden for brugen af sådanne, du får alt, hvad du behøver med One.com i én samlet webhosting-pakke. Du får for eksempel mulighed for at udgive op til 5 sider uden programmering lige såvel, som du får adgang til One.coms populære 1-klik WordPress.

 

Relaterede emner:

Simply.com

Cliche

Dandomain

 

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Deres anmeldelse er 4 ud af 5 stjerner, vurderet so God

Ingen anmeldelser på Google. Være den første til at anmelde dem på Google

 

Kundeservice kontakt adresse, mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: One.com Danmark
Hjemmeside: Besøg her
Adresse: Kalvebod Brygge 24, 1560 København V
Mail: salg@dk.one.com
Tlf: + 45 69 91 81 00
Åbningstider Hele døgnet 24/7

 

one.com logo 2020

 

SE ALLE WEBHOTELLER