Dandomain – Prøv en fleksibel webshop løsning med Webhosting i særklasse.

 

dandomain logo

 

Besøg Dandomain her

 

Om Dandomain

Webhosting i særklasse inkl. ekstraordinær dansk support alle uges dage – året rundt

Fleksibel webshop-løsning, der giver dig gratis support, sparring, kurser og seminarer.

 

Overvej DanDomain, når du skal vælge en webhost

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at få et online domæne. Måske du har planer om at starte din egen webshop? Eller det kan være, at din virksomhed skal bruge en professionel infoside, eller måske skal du bruge et domæne, så du kan få en mere professionel e-mailløsning. Der kan selvfølgelig også være mange andre grunde, men uanset årsagen, så har du brug for en partner, der kan hjælpe dig til at komme online.

En af de kendte udbydere er DanDomain, der tilbyder en lang række ydelser, når det drejer sig om online løsninger. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke muligheder du har, hvis du vælger DanDomain som din online partner.

 

dandomain

 

Et domænenavn er din synlighed på nettet

Når du surfer rundt på nettet, ligger der en masse arbejde bag de såkaldte domæner, du besøger. Dette er hvad enten, der er tale om en blog, hjemmeside, e-mail eller webshop. Domæner opdeles i danske og udenlandske domæner, der hver især kan genkendes på deres endelser.

Hvis du skal bruge et dansk domæne til din nye online beskæftigelse, så er du på jagt efter et ”.dk-domæne.” Ønsker du en mere international løsning, er der muligheder som ”.com-domæner” eller ”.org-domæner.” Det er relativt nemt at anskaffe et domæne, såfremt det ønskede domænenavn er ledigt. Dette kan du nemt selv tjekke hos DanDomain, hvor du også har muligheden for at købe det ønskede domæne, hvis det skulle vise sig at være ledigt.

Når du vælger et domænenavn, er det vigtigt at vælge et navn, der fortæller mest muligt om det website, domænenavnet skal anvendes til. Det gør det nemmest for dine potentielle besøgende at huske domænenavnet, og samtidig fremstår dit website professionelt, hvis domænenavn og indhold harmonerer. DanDomain har solgt domænenavne siden 1999, og de er Danmarks førende domæneregistratorer. Dette betyder, at du får en kompetent udbyder, når du køber et domæne herigennem.

 

Dandomain webshop

DanDomain Webshop giver dig den platform, du behøver for at tage din forretning til næste niveau med en all-in-one e-handelsløsning.

Brugervenligt Design Med DanDomain bliver det at oprette og administrere din online butik en leg. En intuitiv drag-and-drop editor giver dig friheden til at designe din webshop præcis som du ønsker det, uden at skulle kode.

Skræddersyede E-handelsfunktioner Uanset om du sælger produkter, tjenester eller digitale downloads, har DanDomain webshop de funktioner, du skal bruge. Fra avancerede produktfiltre til fleksible betalingsløsninger – DanDomain sikrer, at din webshop er udstyret til succes.

Optimeret for SEO DanDomain webshops er bygget med SEO i tankerne. Dette betyder, at din butik vil blive optimeret til at rangere højt i søgemaskinerne, hvilket øger din synlighed og tiltrækker flere kunder.

Sikkerhed og Pålidighed Sikkerheden er topprioritet hos DanDomain, og med SSL-certifikater, sikker betalingsgateway og regelmæssige sikkerhedsopdateringer, kan dine kunder handle trygt.

Support og Vækst Med DanDomain får du mere end bare en webshop. Du får en partner, der støtter din vækst med ekspert support, markedsføringsværktøjer og integrationsmuligheder, der hjælper dig med at udvide din forretning.

DanDomain Webshop er det klare valg for danske virksomhedsejere, der ønsker at maksimere deres online potentiale. Det er tid til at gøre dine e-handelsdrømme til virkelighed med en platform, der forstår og understøtter din virksomheds behov.

 

Få hjælp til at opstarten af din egen webshop

Det er bestemt ikke alle, der lige har styr på det der kodning, når der skal laves hjemmesider. Derfor ender alt for mange også med mere eller mindre ubrugelige hjemmesider, der er købt gennem små virksomheder, hvor man kun har ganske få muligheder for at tilpasse sit website.

DanDomain tilbyder en komplet og billig webshop løsning, hvor du får en hostet shop hos firmaet. Dette betyder i praksis, at du betaler for en samlet pakke, hvor du har alt samlet ét sted. Desuden er en pakkeløsning ofte billigere i drift, da du ikke selv skal ud og betale i dyre domme for specifikke plugins, der kan bruges til at designe og udvikle siden. Alt dette får du nemlig, når du vælger en sådanne webshop løsning.

 

DanDomain kan også hjælpe dig med webhosting af dit website

Du har måske nu besluttet dig for at skaffe et domænenavn og har fået lavet en super fin hjemmeside, men du er ikke helt i mål endnu. Din webshop, blog eller lignende, skal nemlig gerne ud på det store hvide internet. Her kommer begrebet webhosting ind. Webhosting er en ydelse, der gør det muligt at offentliggøre en hjemmeside på internettet.

Mange vælger at bruge et såkaldt webhotel til deres webhosting. Og netop det, kan DanDomain også hjælpe med – at agere som webhotel. Det betyder i praksis, at hele din hjemmeside ligger gemt på firmaets servere. Disse servere er specielt designet til at kunne klare hosting af websider, både pladsmæssigt og hastighedsmæssigt. Især det sidste er vigtigt, hvis du ønsker, at dine besøgende skal få en hurtig responstid fra dit website.

Du kommer således ikke udenom webhosting, hvis du ønsker at få en hjemmeside ud i verden med succes. Domænenavn og det rigtige design er selvfølgelig relevant, men selv den bedst designede webshop med det mest gennemtænkte navn vil hurtigt miste besøgende, hvis domænet ikke publiceres fra en server, der hastighedsmæssigt kan leve op til utålmodige besøgendes krav.

 

Relaterede emner:

Webdomain

Chosting

Wuo

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Trustpilot er de anmeldt med 4 ud af 5 stjerner og bedømmelsen er God

Deres Google bruger anmeldelse ligger på 3.3 ud af 5 stjerner

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Dandomain
Hjemmeside: Besøg her
Kundeservice adresse: Højvangen 4, 8660 Skanderborg
E-Mail: Kontaktes via deres onlineform
Tlf nr.: + 45 87 77 90 45
Åbningstider: Hverdage: 8-22, weekend: 9 – 21

 

dandomain

 

SE ALLE WEBHOTELLER