Simply.com – Se hvad en hjemmeside koster.

 

Simply.com webhotel

Besøg Simply.com

Annonce

 

Om Simply.com

Simply.com leverer domæner og webhoteller med oppetid på 99,99 %

Du fåret lynhurtigt produkt, meget sikket og til en lav pris.

Der er mulighed for 1 Click installation med de mest kendte CMS systemer som WordPress, Magento, Joomla, Prestashop, Umbraco og Drupal.

Det er let at opsætte et sikkert websted med https (SSL) løsninger.

Simply.com benytter desuden også en effektivt spam og virusfilter som beskytter dig mod uønsket besøg på din webside.

Systemet kører backup kontinuerligt, så du vil altid kunne gendanne din hjemmeside ved hjælp af disse backup.

Det er altid let at få et svar fra Simply.com support. Ellers er der god mulighed for at finde svar på dit problem via deres FAQ.

 

Det er let at installere en ny hjemmeside med 1 Click installation.

Når først du har installeret dit nye websted, så kan du let og enkelt oprette nye sider og indlæg via deres online manager.

Du vælger selv om du ønsker at din hjemmeside skal køre på Apache 2.4 med PHP 7.4/8.0 eller ASP net 4.8 suite der kører på Microsoft IIS 10 servere

Via deres online ressource overblik kan du let holde opsyn med om alt er som det burde på dit websted.

Du kan let samle alle dine hjemmesider hos Simply.com, da det er nemt at få overblikket når du har alle dine hjemmesider samlet et sted.

Du kan let viderestille dit gamle websted til en ny side ved at benytte 301 viderestilling.

 

Alle deres servere er sikkert opbevaret hos Zitcom A/S i Danmark.

Hos Simply.com får du dit helt eget webhotel til en pris, hvor alle kan være med. Simpelt, billigt og nemt

Tidligere var deres navn Unoeuro.

 

Opret din egen hjemmeside hos Simply.com

Antallet af hjemmesider på nettet er steget de seneste år, da det nu er blevet meget nemmere selv at oprette og designe sin egen hjemmeside. Og der er næsten ingen grænser for, hvad en internetside kan bruges til af formål, eller hvad den kan indeholde.

Mange bruger hjemmesider til at inspirere andre gennem blogs om forskellige emner. Andre bruger hjemmesider til at formidle generel viden eller til at sælge varer gennem nystartede firmaer.  Uanset formålet, så er det nemt at oprette sin nye hjemmeside gennem webhotellet Simply.com.

 

Hvad er et webhotel?

Hvis det er første gang, at man opretter en hjemmeside, er det ikke sikkert, at man har stødt på ordet webhotel før. Et webhotel er et sted, hvor man gennem leje opbevarer de filer, man bruger til sin hjemmeside. Deraf navnet webhotel.

Webhotellet er forbundet til nettet, hvilket gør, at andre også vil kunne se de filer, man har på sin hjemmeside. Man bruger dermed webhotellets server til opbevaring af filer. Et webhotel er nødvendigt for at give andre online adgang til ens hjemmeside.

Vælg mellem disse webhoteller:

  • Basic Suite – Mindste webhotel 10 GB webplads og 1 CPU kerne
  • Standard Suite – Mindste webhotel 20 GB webplads og 2 CPU kerner
  • Pro Suite – Mindste webhotel 100 GB webplads og 3 CPU kerner
  • Enterprice Suite – Mindste webhotel 200 GB webplads og 4 CPU kerner

 

Styr webshop via kontrolpanel

Her styrer du det hele med dit kontrolpanel. Du logger let og enkelt ind og kan administrere alt på din hjemmeside via dette login.

Du kan opsætte din hjemmesides sikkerhed med ssl (https) for at få bedst mulige sikkerhed på hjemmesiden/webshoppen.

Du finder en FAQ med svar på de fleste spørgsmål. Er dette ikke nok kan du kontakte deres hurtige og meget kompetente support.

Let opsætning af din e-mail, enten via SMTP eller IMAP.

Opsætning af mail på din iPhone eller Android mobil.

 

 

Få hjælp til at finde et ledigt domæne

Når man opretter en hjemmeside, skal man finde på et navn – også kaldet et domæne. Ens domænenavn skal være unikt. Det vil sige, at der kun kan eksistere én hjemmeside med det pågældende navn. Da internettet i dag rummer flere millioner hjemmesider, kan det være svært at finde et ledigt navn, som ikke er brugt af andre.

Gennem Simply.com kan man nemt og enkelt søge på domæne navne og se om de er ledige. Undgå at oprette en hjemmeside forgæves og undersøg først hvilket navn, som er ledigt. Når man først har søgt et par gange, kommer kreativiteten i gang og så er det slet ikke så svært at finde det unikke navn til ens hjemmeside.

 

Nå længere ud med en hjemmeside

Der er mange gode grunde til at oprette en hjemmeside. Et af de bedste argumenter og største grunde til at gøre det er, at man kan nå længere ud med sit budskab. Er man blogger med en masse på hjerte, så kan man gennem en kanal på internettet få langt flere følgere og læsere.

Er man omvendt en virksomhed, kan en hjemmeside bruges til at udbrede kendskabet til virksomheden blandt kunder. Men det er ikke kun markedsføring, at man kan bruge internettet til. Har man en virksomhed, som sælger specifikke varer, kan en platform på nettet medvirke til at øge ens salg markant.

 

Vi køber online som aldrig før

Nethandel er kommet for at blive. I dag er det muligt at købe dagligvarer gennem nettet, ligesom flere og flere handler julegaver online for at slippe for kilometer køerne inde i byen i december måned. I en presset og hektisk hverdag sparer man tid ved at klare indkøbene gennem et klik på computeren.

Er man derfor en moderne virksomhed, er det en god ide at åbne op for salg gennem internettet. Udbyder man ikke den løsning, kan det i værste fald betyde, at kunderne vælger en konkurrent frem for din virksomhed.

 

Få en sikker og robust hjemmeside med Simply.com

Er det første gang man opretter en hjemmeside, kan man måske blive lidt bekymret for det med sikkerhed. Vi hører så meget om virus og hacker angreb. Hos Simply.com går man op i sikkerheden. Her får du automatisk et sikkerhedsfilter med i pakken, ligesom at de holder øje med sikkerhedshuller.

Hele deres netværk er desuden beskyttet mod DDoS angreb og dine data bliver opbevaret lokalt i Danmark og alle regler og procedurer er dermed overholdt. Med en hjemmeside gennem Simply.com er sikkerheden dermed i orden.

 

Relaterede emner:

One.com

Cliche

Dandomain

 

Simply Webmail

Navigér i Din Digitale Postkasse med Lethed

Simply Webmail er en brugervenlig og intuitiv platform for e-mail kommunikation, der er designet til at gøre det lettere at håndtere din digitale korrespondance. Men hvordan fungerer Simply Webmail? Lad os udforske det.

Efter du har oprettet en konto med Simply, kan du logge ind på Simply Webmail fra enhver browser. Det giver dig friheden til at tjekke dine mails, uanset hvor du er, så længe du har internetadgang.

I dit Simply Webmail-interface finder du en klar og overskuelig indbakke. Her kan du nemt se dine nye e-mails, arkivere vigtige beskeder og slette uønsket mail. Med et enkelt klik kan du åbne, læse og svare på mails.

At skrive en ny mail er ligeså nemt. Du klikker bare på “Ny Mail” knappen, indtaster modtagerens e-mailadresse, skriver din besked, og klikker send. Du kan også tilføje vedhæftede filer og formatere din tekst efter behov.

Simply Webmail tilbyder også andre praktiske funktioner som en kalender og kontaktliste. Disse hjælper dig med at holde styr på dine aftaler og holde kontakten til dine venner, familie og kollegaer.

Alt i alt er Simply Webmail en pålidelig og let anvendelig e-mail-platform. Med dets intuitive design og effektive funktioner, gør Simply Webmail det nemmere end nogensinde at håndtere din digitale korrespondance.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

På Trustpilot er de anmeldt med 4.9/5 stjerner – Anmeldt af over 7700 brugere.

Deres Google bruger anmeldelse ligger på 3.7/5 stjerner

 

Kundeservice Support kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Simply.com Danmark A/S
CVR nr: 31277477
Hjemmeside: Besøg her
Adresse: Højvangen 4, 8660 Skanderborg
Mail: Kontaktes via deres onlineform
Tlf: + 45 86 51 50 30
Åbningstider support: Hverdage: 9-16, weekend: Lukket

 

Simply.com logo

 

SE ALLE WEBHOTELLER