E-Studio sætter speed på din hjemmeside

Er du træt af dit langsomme webhotel, af din hjemmeside, der hænger lidt i bremsen, når det kommer til serverplads og hastighed? Da er E-studio webhotel løsningen for dig – oveni hatten får du en af markedets billigste hosting-løsninger med priser helt ned til 10 kr. pr. måned.

E-studio

Bestil hjemmeside med webhotel 

Annonce

 

Om E-studio

E-studio tilbyder billige, stabile og lynhurtige webhoteller til alle former for hosting-løsninger, så der er noget for alle, uanset om du har brug for hosting til:

 • En privat hjemmeside
 • Din egen blog
 • Din virksomhed
 • Din webshop
 • Den store virksomhed
 • Moderne og tidssvarende serverløsninger

 

Bedre kundeoplevelser med hurtige hjemmesider

En hurtig hjemmeside er vigtig for dig, navnlig hvis du fx har en blog, hvor du gerne vil kunne lægge lækre billeder, videoklip og andet op til dine følgere. Dit set-up og din side kan være nok så flot, gennemarbejdet og fyldt med alt det, der betyder noget for dig – men har du ikke en ordentlig hastighed, risikerer du at miste følgere, simpelthen fordi siden hænger i bremsen, og dine følgere mister tålmodigheden. Med en løsning fra E-studio er du altid sikret den højeste performance og fuld fart.

Af samme grund er E-studios webhotel også perfekt til dig, der driver en webshop, hvor der ligger mange billeder, produktbeskrivelser og andet – og hvor du skal være sikker på, at kundeoplevelsen er i top med hurtige web-løsninger og en performance fra øverste hylde.

 

Hastighed på nettet giver bedre ranking

Du får ikke bare gladere kunder og potentielt flere kunder med en hurtig hjemmeside. Du får også i mange tilfælde en bedre ranking på de store søgemaskiner som fx. Google.

Når Google ranker hjemmesider, kigges der nemlig ikke kun på opsætning, søgeord, indhold og mobilvenlighed. Der ses også på hastighed.

Her kan en langsom hjemmeside, altså betyde, at du får en lavere ranking, end ellers – og ranking er altafgørende, når du vil være sikker på at blive set på nettet.

Der laves milliarder af søgninger på fx Google hver eneste dag. Og forskellige studier har vist, at den hjemmeside, Google har som sit første forslag, får hele 32% af alle klik. Forslag to får lige på den gode side af 17% – og ligger din side og roder på en placering syv eller der under på listen, da er du heldig, hvis 4% af kunderne når ned til din side og klikker på den.

Årsag: Det er den samme som med hurtig trafik og ubesværet navigation på din egen side. Dine potentielle kunder, følgere og samarbejdspartnere har ikke tålmodighed til at lede nedad i listen. Når vi søger på noget, vil vi have svaret serveret, hurtigt og nemt.

En høj ranking betyder optimal synlighed, flere besøgende og flere konverteringer, hvor besøg på din side resulterer i et salg.

 

Supernem og gratis flytning

Når du vælger E-studio som din nye hosting-udbyder, får du gratis flyttehjælp. Det vil sige, at support-teamet hos E-studio sørger for at flytte alle dine data og HTML-filer fra din nuværende udbyder og over til E-studio.

Har du en WordPress installation kommer den naturligvis også med, ligesom dine mails der flyttes over 1:1 med softwaren ImapCopy.

 

1-klik installation på fx WordPress

Står du over for at skulle lave din egen hjemmeside, en blog – med alt det du brænder for – eller en webshop, da får du med hosting fra E-studio en lang række fordele, der gør det ekstra nemt at komme i gang. Mere end 455 apps kan installeres automatisk via E-studios servere, der kører med det automatiske installationsprogram Softaculous.

Ved hjælp af programmet kan du med få klik installere WordPress og alle de andre apps, plug-ins og features, der er nødvendige, for at du kan lave en gennemarbejdet, brugervenlig side og visuelt lækker hjemmeside.

 

E-studio priser

Hos E-studio er der priser helt ned fra 10 kr. om måneden for hosting. Det betyder, at du kan have din egen hjemmeside for et meget lille beløb hver måned, og har du brug for en større og bedre løsning, kan du selvfølgelig få det. Den dyreste løsning hedder eBusiness og koster under 200 kr. om måneden. Du kan se en liste over løsningerne her:

 • eLight – billigt webhotel, uden telefonsupport – begrænset plads
 • eBasic – Lidt mere plads, uden telefonsupport
 • eMedium – Masser af plads og mange gode features
 • ePremium – Professionelt webhotel med telefonsupport
 • eBusiness – Business webhotel, oceaner af plads, fuld support

 

Ring for rådgivning

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, da er eMedium et populært produkt, og ellers sidder medarbejderne hos E-studio klar til at hjælpe dig, så du får den hosting-løsning, der passer til dig og dine behov.

 

Trustpilot anmeldelser

Deres Trustpilot anmeldelser ligger på 4.9/5 på over 100 anmeldelser

 

FAQ – Spørgsmål og svar om E-studio

Hvad er telefon nummeret på E-studio?

Du kan kontakte E-studio på 88 80 90 45

Hvad er E-mail adressen på E-studio?

De kan kontaktes på E-mail support@e-studio.dk

Hvad er adressen på E-studio?

Adressen er: Højgårdsvej 25 8620 Kjellerup, DK

 

BESTIL HJEMMESIDE HER