Tre grunde: Derfor bør du vælge Hostinger som din digitale platform

I en tid, der er mere digital end nogensinde, er det også vigtigere end nogensinde at have en god hjemmeside. Det gælder på mange måder – og især hvis du gerne vil markedsføre din virksomhed succesfuldt. Mange virksomheder møder deres store udfordring, når det kommer til at gå digitalt. Det er også det sted, næsten alle potentielle kunder er på vej hen, så hvorfor ikke møde dem og byde dem velkommen på din egen hjemmeside? Hvis det lyder interessant, kan du læse med her og blive klogere med tre gode grunde til, hvorfor du bør vælge Hostinger som din digitale platform.

Hostinger

Bestil Hostinger hjemmeside og webhotel

Annonce

Om Hostinger

Hostinger er en digital platform, der muliggør det for dig – eller din virksomhed – at værte eller ‘hoste’ hjemmesider på nettet. Det vil altså sige, at de sørger for alt det hårde arbejde med at holde din hjemmeside oven vande på et netværk, der kan ses som et uroligt hav. På den måde kan du altså med en eller flere hjemmesider have direkte kontakt til dine kunder, og du behøver ikke at bekymre dig for, at hjemmesiden pludseligt ikke virker.

Sikkerhed på nettet

Noget af det vigtigste, når du er på nettet, er at være sikker. Derfor kan du også føle dig i trygge hænder med Hostinger, der beskytter dine hjemmesider. Desuden kommer dine hjemmesider også til at virke meget mere troværdige, hvis de beskyttet. På den måde føler dine kunder sig ikke utrygge ved at gå på din hjemmeside, hvilket er noget af det værste en online virksomhed kunne forestille sig set fra et markedsførende perspektiv.

Et webhotel?

På nettet kan du forestille dig, at din hjemmeside ser en øde ørken for sig. Det er sådan, det ville se ud, hvis din hjemmeside står alene. Forestil dig så, at din hjemmeside får lov til at bo på det mest luksuriøse hotel – et webhotel, kalder de det selv. Det er, hvad Hostinger Webhotel tilbyder din hjemmeside. På den måde har din hjemmeside altså et sted at være, hvor den kan blive ‘hostet’ og føle sig hjemme.

Løsninger til alle hjemmesider

Uanset indholdet på din hjemmeside og uanset, hvilken markedsføring du fører for din virksomhed, kan det passe ind på Hostinger. Det gælder også, hvis du kun har en énkelt hjemmeside, du gerne vil have hostet. Hvis det er tilfældet, kan du nemlig købe pakkeløsningen, der egner sig bedst til en enkelt hjemmeside på et månedligt abonnement til favorable priser. På den anden side kan du også med fordel tjekke de forskellige pakkeløsninger og tilbud ud til dig, der gerne vil have lidt mere end bare én enkelt hjemmeside hostet. Faktisk kan du have helt op til 100 hjemmesider kørende, hvis du har lyst til det.

Hostinger priser

Priserne for de forskellige tilbud varierer naturligvis fra pakke til pakke, men du skal ikke frygte for, at du taber budgettet på gulvet ved at tegne et abonnement. Du kan også huske på, at en god hjemmeside tit er mange gange mere indtjenende, end prisen på et abonnement. Derfor kan og bør du overveje at se det som en sikker investering frem for en udgift.

Lav din egen hjemmeside

Hvis du er interesseret i at lave din egen hjemmeside, kan du også gøre det med Hostinger. De har deres egen specialdesignede ‘Hjemmesidebygger’, hvor du kan få lov til at boltre dig med de forskellige muligheder. Siden du nok selv bedst ved, hvordan du vil kommunikere med dine kunder, kan det også være en stor kreativ fordel for dig at bruge værktøjet. Når du har lavet din hjemmeside eller måske endda flere hjemmesider, kan du gøre nytte af WordPress, som du får adgang til igennem WordPress. På den måde kan du nemt gøre brug af mange forskellige værktøjer til at bygge din hjemmeside på præcis den måde, du har lyst til at gøre det på.

Gælder det kun i Danmark?

Verden er mere globaliseret end nogensinde, og derfor kan det også være meget relevant for dig eller din virksomhed at prøve at globalisere jeres brand. Det kan du nemt gøre online med Hostinger for at nå ud til hele verden. De understøtter nemlig hjemmesider med internationale og sågar globale kundegrupper.

Masser af hjælp at hente

Med et abonnement til Hostinger kan du være sikker på at være i trygge hænder med din online hjemmeside. Du kan kontakte dem dag og nat, da de har 24/7 kundeservice. Desuden kan du tilgå mange forskellige værktøjer gennem portalen for at finde ud af, hvordan din hjemmeside flot og nemt kan designes.

 

BESTIL HJEMMESIDE HER