Smeg brødrister TSF01

Den stilfulde brødrister fra italienske Smeg vil se godt i ethvert køkken, og det flotte look er inspireret af 50´ernes retro design. Brødristeren findes i mange forskellige farver, så den kan matche dit øvrige interiør i køkkenet. Modellen er den slags, hvor brødet sænkes ned fra oven, og der findes lommer i denne model af brødristeren til 2 skiver brød ad gangen.

 

Smeg brødrister TSF01

 

Køb brødristeren på Proshop

Annonce

 

Funktioner

Når du skal i gang med at bruge din brødrister fra italienske Smeg kan du vælge i mellem genopvarmningsfunktion, optøningsfunktion, bagels funktion samt 6 ristningsniveauer, hvilket giver mulighed for at indstille brødristeren, så du lige nøjagtig opnår den ristningsgrad, der passer dig. Brødristeren har en stop funktion, der gør at du kan afbryde ristningen manuelt.

Krummebakken opsamler brødkrummerne, og er udtagelig for nem rengøring.

 

Optøningsfunktion

Hvis det skal gå lidt stærkt med at få noget at spise, og dit brød kommer direkte fra fryseren, så stiller du bare din Smeg brødrister til at optø dit brød. Det sikrer dig et perfekt stykke optøet brød, der er lige klar til at blive ristet bagefter.

 

Bagelsfunktion

Hvem elsker ikke en dejlig sprød bagel med noget lækkert fyld. Med denne brødrister fra italienske Smeg kan du hjemme i dit eget køkken tilberede din egen bagel. Denne brødrister er perfekt til bagels. Bagelsfuntionen gør at brødet ristes på den ene side.

 

Tilbehør til Smeg brødristeren

Bollevarmer

Bollevarmer fra Smeg til deres 2 skivers brødrister. Bollevarmeren kan, som navnet indikerer, varme boller, men på samme tid holde andet brød varmt, så du får en lækker morgenmad til en perfekt morgen.

Toastholder

Toastholderen fra Smeg passer til 2 skivers brødristeren og gør det dermed muligt, at lave sprøde og lækre toasts i din brødrister. Pakken indeholder to toastholdere, så du kan lave to toasts på samme tid.

 

 

Smeg TSF01 anmeldelser

  • 5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews
  • 77 ud af 100 point hos husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute
  • Anbefalet hos den britiske avis Telegraph
  • Anbefalet af det amerikanske gastronomimagasin Epicurious
  • God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk
  • God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

 

 

Anmeldelser oversigt