Køb elektronik til hjemmet, Køkkenredskaber, hvidevarer m.m

 

Her kan du købe spændende elektronik til hjemmet.

Køb alt indenfor køkkenredskaber, hvidevare, køleskabe, frysere, komfur, støvsugere m.m

 

 

estore

eStore

Et hav af spændende produkter

eStore sælger produkter inden for elektronik, sport, legetøj, mode samt hjem & hobby. Du kan finde de fleste produkter her.

Derfor handler kunderne hos eStore

  • Vi leverer lynhurtigt. Få dine varer sendt hjem indenfor 2-4 hverdage!
  • Vi tilbyder altid 30 dages returret. *
  • Vi har i flere år været certificeret gennem “Sikker E-handel”.
  • Vi tilbyder sikre og anerkendte betalingsmuligheder, herunder MobilePay, Klarna & PayPal.
  • Vi har et åbent anmeldelsessystem via TrustPilot.
  • Vi er et firma grundlagt i Sverige, der i dag opererer i hele Europa.

Om eStore

Tryghed, fantastisk service, hurtig levering og skarpe priser er det, der gør os til det indlysende valg for alle købelystne! Fra vores lager sender vi dagligt pakker direkte til vores kunder i hele Europa.

 

Besøg eStore

Annonce

 

KitchenOne

KitchenOne er en af de største netbutikker indenfor køkkenmaskiner og køkkenredskaber i Danmark, og har spredt køkkenglæde siden 2009. De arbejder for at du kan realisere dine køkkendrømme, og ønsker at give dig de bedste betingelser for at få success i køkkenet. De ønsker at give liv til den passion som findes i og omkring køkkenet, og hjælpe dig med at foretage de rigtige valg. Gennem ærlig rådgivning og personlig kundeservice, er deres vigtigste mission at du er tilfreds.

 

Besøg KitchenOne.dk

Annonce

 

WhiteAway

Hos WhiteAway finder du et stort udvalg af kvalitetshvidevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater – alt til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi giver dig muligheden for at gøre det rigtige køb i dit eget tempo.

 

Besøg WhiteAway

annonce

 

Tilbehør til hjemmet

 

Kop&kande

Hvis du er vild med gode tilbud og skarpe priser, skal du også besøge Kop-kande. De har altid spændende, gode og aktuelle tilbud på mærkevarer fra de førende brands som Royal Copenhagen, Georg Jensen, Kay Bojesen, Kähler, Pillivuyt, Eva Solo, Scanpan, Luigi Bormioli, Södahl osv.

Besøg Kop-kande.dk

Annonce

 

KitchenTime

KitchenTime blev grundlagt i 2010. Vi er et ungt og ambitiøst team som arbejder for at skabe Nordens bedste shopping oplevelse og udvalg af køkkenprodukter på nettet.

Læs mere på KitchenTime 

Annonce

 

 

RobotEksperten

Kæmpe udvalg af husrobotter
RobotEksperten startede tilbage i 2008, hvor det at have robotter i hjemmet stadig var nyt. I dag har bl.a. robotstøvsugeren fundet plads i rigtig mange hjem landet over, og RobotEksperten er blevet Danmarks førende indenfor husrobotter.

Sortimentet tæller en lang række af de førende mærker, og størstedelen af udvalget er indenfor kategorierne robotstøvsugere og -plæneklippere. Derudover haves et stort udvalg af tilbehør, så du altid kan holde din robot godt kørende.

 

Besøg RobotEksperten.dk

Annonce

 

Salg af lamper og belysning

 

Lightshop

10.000 lamper & 60 mærker

Som en førende svensk forhandler har vi det bredeste udvalg af belysning online med mere end 10.000 lamper og 60 mærker. Uanset hvilket rum du planlægger at indrette, er vi sikre på, at du vil finde belysningen hos LightShop.com. Nogle af vores mest populære mærker er By Rydéns, Nordlux, House Doctor, VITA, Konstsmide og Lucide.

Lightshop

Besøg Lightshop.dk

Annonce

 

Lampemesteren

Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne, retro eller eksperimenterende.

 

Besøg Lampemesteren.dk

Annonce

 

Lampegiganten

Europas førende webshop indenfor lamper og belysning
Alle har brug for en god belysning til hjemmekontoret, stuen, soveværelset, køkkenet osv. Kravene til et personligt lyskoncept kan være krævende og er meget forskellige. F.eks. den rette lysstyrke, høje udførelse, stil, autentisk design og professionelle fascinerende lyseffekt, er kun nogle få af dem.

 

Besøg Lampegiganten.dk

Annonce

 

HUS OG HAVE OVERSIGT