Møntkompagniet

Møntkompagniet – køb ægte mønter og sedler.

 

Om Møntkompagniet

Møntkompagniet er et danskejet firma der holder til på Østerbro.

Når du køber enten mønter eller sedler fra møntkompagniet, så leveres de i et lækkert skrin eller kapsler.

På denne måde sikre du dig at du opbevarer dine køb  så der ikke sker skade på dem i fremtiden.

Der medfølger altid et ægthedsbevis når du får dine nye aktiver leveret til din samling.

Der er et stort udvalg af mønter og sedler hos Møntkompagniet, både danske mønter, men også mønter fra Tyskland, Rusland, Kina og andre.

De danske mønter/sedler kan være både i de gamle kroner og skillinge. H.C Andersen, Grønlandske eller kongelige erindringsmønter. Med både Dronning Margrethe og Kronprins Frederik.

Du finder officielle erindringsmønter fra VM i fodbold, hvor Danmark har været med.

Og mønterne leveres i både guld eller sølv.

Når du bestiller herfra, så har du altid 14 dages fortrydelsesfrist.

Herunder er der en lille beskrivelse af nogle af de mønter der tilbydes på hjemmesiden.

 

Møntkompagniet – Danske erindringsmønter sølv

“Møntkompagniet – Skønheden i Danske Erindringsmønter i Sølv”

Erindringsmønter er specielle udsendelser af mønter, ofte i begrænset oplag, til at fejre markante begivenheder eller personer. I Danmark har vi en lang tradition for at udsende disse unikke stykker, og Møntkompagniet er en af de mest anerkendte udbydere af danske erindringsmønter i sølv.

Møntkompagniets samling af danske erindringsmønter i sølv er imponerende og omfattende. Fra jubilæumsmønter, der markerer vigtige milepæle i Danmarks historie, til mønter, der hylder betydelige personligheder og bedrifter. Hver mønt er præget med omhyggelig detaljerigdom og håndværksmæssig dygtighed, der sikrer, at hver udsendelse er en kunstnerisk bedrift i sig selv.

Når du investerer i danske erindringsmønter i sølv fra Møntkompagniet, investerer du ikke kun i en fysisk genstand. Du investerer i et stykke dansk historie, i håndværk, og i det der binder os sammen som en nation. Disse mønter er ikke bare samlerobjekter, de er fysiske påmindelser om vores fælles arv og de begivenheder, der har formet os som samfund.

Der er dog et par ting at overveje, når man investerer i erindringsmønter. Først og fremmest er det vigtigt at huske, at mønternes værdi ofte er mere knyttet til deres kulturelle og historiske betydning end til deres faktiske sølv indhold. Desuden, som med enhver investering, er der ingen garanti for, at værdien vil stige over tid.

Når alt kommer til alt, er investering i danske erindringsmønter i sølv fra Møntkompagniet en unik måde at eje et stykke af Danmarks historie på. Det er en investering i skønheden og håndværket af dansk møntprægning, og en glimrende måde at fejre og mindes de begivenheder, der har formet vores nation.

 

Få Grønlands første mønt fra 1926

Lige nu kan du for 0 kroner få Grønlands første mønt.

I 1926 fik Grønland sine første officielle mønter der blev slået på den Kgl. Mønt i København. Fra 1926 til 1964 slog Grønland egne mønter og det blev til i alt 8 forskellige mønter.

Leveres i en super flot kvalitet 1+

Spar 499 kr. på Grønlands første mønt.

Grønlands Første Mønt, 1-krone 1926

Mønten er en grønlandsk 1-krone fra 1926 og blev udstedt af Den kongelige Grønlandske Handel. Den grønlandske 1-krone er den første af 8 officielle mønter som blev udstedt i Grønland i perioden 1926-1964. Mønten er præget på Den Kongelige Mønt i København og bærer et hjerte som møntmærke. Den er slået i aluminiums bronze og måler 27 mm i diameter. Mønten er smukt udsmykket med den mægtige isbjørn på den ene side, og det danske våbenskjold på den anden side.

Lige nu kan du få den for 0 kr. du betaler kun for portoen.

Annonce

 

Få Den Første Sølverindringsmønt med Dronning Margrethe GRATIS!

Kun få dage før kronprinsesse Margrethes 18-års fødselsdag blev det bekendtgjort at der ville blive udstedt en mønt i anledning heraf.

Det skulle være en 2-krone sølvmønt og den skulle sælges for 5 kroner. Overskuddet skulle gå til velgørende formål.

Man kunne forudbestille mønten i bankerne, men den kunne først udleveres på dagen. Samtlige eksemplarer blev øjeblikkeligt afsat, og interessen var så stor at mange, der havde forudbestilt, måtte gå forgæves.

Mønten blev kaldt en ”Prinsessemønt”. Dels fordi at det var en mønt med Kronprinsesse Margrethe og dels fordi det er den første danske prinsesse, der nogensinde er afbildet på en mønt.

 

2-krone 1958 sølverindringsmønt Dronning Margrethe

 

 

 

 

Officiel Harry Potter mønt – GRATIS!

Få den officielle Harry Potter mønt – se mere hér!

 

  1. Bestil din Harry Potter mønt hos Møntkompagniet – læs med hér!
  2. Klik her og bestil din egen Harry Potter mønt!
  3. Møntkompagniet tilbyder den officielle erindringsmønt med Harry Potter – se mere hér!

 

Harry Potter mønt

 

 

Danmarks sidste 10-kroneseddel

 

Sedler.

Du finder de gamle 10 krone sedler, og den helt gamle 1 krone seddel.

 

Amerikanske mønter.

Ægte amerikansk sølvdollar fra Apollo 11 i 2019

Mark Twain Silver dollar erindringsmønt fra 2016 i ægte sølv.

 

Danske erindringsmønter.

Der tilbydes disse kongelige mønter.
Royal 10 krone med Kronprins Frederik 18 års fødselsdag. Royal 2 krone fra Dronning Margrethes 18 års fødselsdag. 500 krone med Dronningen og Prinsgemalens guldbryllup. 500 krone i ægte sølv fra Dronning Margrethes 75 års fødselsdag.

 

Antikke mønter.

En smuk original sølv denar fra kejser Caracalla.

 

Mønt fra Kina.

Fejring af pandaerne Xing Er og Mao Sun ankomst til København Zoo i 2019, med en smuk 10 yuan mønt.

 

USA’s første moderne sølvdollar

USA’s første moderne sølvdollar kom til verden i 1982 efter at USA ikke havde slået sølverindringsmønter i 47 år. Anledningen var landsfaderen, George Washingtons, 250-års fødselsdag, som US Mint ikke kunne slippe udenom. Kongressen godkendte udstedelsen af mønten, Ronald Reagan skrev under, og US Mint producerede den smukke halvdollar i sølv med George Washington på forsiden.

 

Relaterede emner:

Mønthuset

 

Danske jubilæumsmønter værdi

Danske Jubilæumsmønter – Mere end Bare Nominel Værdi

Hvis du har en fascination af historie og skønheden ved mønter, så har du sikkert stødt på danske jubilæumsmønter. Disse særlige udsendelser, ofte lavet i forbindelse med markante begivenheder eller jubilæer i Danmarks historie, er skattet af samlere for deres skønhed og symbolik. Men hvad er deres reelle værdi?

Når vi taler om værdien af danske jubilæumsmønter, må vi først forstå, at der er to former for værdi at overveje – den nominelle værdi og samlerens værdi. Den nominelle værdi er møntens ansigtsværdi, altså det beløb, der er trykt på mønten. Men for samlere, er den reelle værdi ofte langt højere.

Samlerens værdi for danske jubilæumsmønter kan variere voldsomt afhængig af flere faktorer. Sjældenhed, tilstand, efterspørgsel og historisk betydning kan alle spille en rolle i bestemmelsen af en mønts samlerens værdi. Eksempelvis kan en sjælden mønt fra en markant begivenhed i perfekt tilstand være meget eftertragtet og derfor have høj værdi.

Der er dog ingen fast regel for at bestemme samlerens værdi, da det også afhænger af markedets dynamik. Hvis du overvejer at købe eller sælge danske jubilæumsmønter, er det bedst at konsultere med en møntekspert eller en betroet forhandler for at få en nøjagtig vurdering.

På trods af usikkerheden omkring deres monetære værdi, er danske jubilæumsmønter uvurderlige i deres evne til at fortælle en del af Danmarks rige historie. Og det er denne forbindelse til fortiden, denne evne til at holde et stykke historie i hånden, der virkelig gør dem værdifulde.

 

Anmeldelser: Trustpilot

På Trustpilot har de har 1.6/5 stjerner på meget få anmeldelser.

Google anmeldelse ligger på 2.2/5

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn: Møntkompagniet
CVR nr. : 33 77 30 56
Kontakt adresse: Strandboulevarden 151, 2100 København
Hjemmeside: Besøg her
Mail: Kundeservice@mkompagniet.dk
Kundeservice Tlf nr: +45 81 44 28 00
Åbningstider: Mandag – fredag kl. 10 – 16, lørdag – søndag lukket.

 

mønthuset