Spar hundredvis af kroner ved at skifte mobilabonnement

billigzonen.dk - Spar hundredvis af kroner

billede

Mobilabonnementet er en af de uundgåelige faste udgifter, og det er derfor også ofte nemt hurtigt at glemme at tjekke, om man nu betaler for meget for sit mobilabonnement.

For mens de fleste sidder i gamle mobilabonnementer til den samme pris som for 5 år siden, har markedet ændret sig gevaldigt. Der kan altså, hvis du ikke har ændret dit mobilabonnement i lang tid, være mange penge at spare årligt. Mange danskere vil faktisk kunne få et mobilabonnement med bedre vilkår og til en lavere pris end det, de betaler for deres nuværende mobilabonnement.

Er du f.eks. på udkig efter et billigt mobilabonnement uden kompromiser, kan du hos den danske fremstormende teleudbyder Duka få fri tale, fri SMS/MMS og 10 GB i hele EU til kun 99 kr./md.

Find et mobilabonnement til dit behov

Er du på udkig efter et nyt mobilabonnement, er det vigtigste at finde ét som lige netop dækker dit behov og ikke meget mere end det. Mange betaler nemlig for mobilabonnementer med f.eks. fri data, selvom de kan nøjes med et mobilabonnement med en begrænset mængde data.

Det er det af den grund vigtigt, at du som forbruger finder ud af, hvad dit forbrug egentlig er – især hvad dit dataforbrug er. En rapport fra Energistyrelsen viser, at danskernes forbrug af mobildata er steget med over 30% årligt de seneste 4 år, og det er derfor vigtigt, at man køber et mobilabonnement med nok data.

De fleste mobilabonnementer har selvbetjeningssider, hvor man kan følge med på ens eget forbrug. Viser det sig, at man i gennemsnit bruger 10 GB data, men i enkelte måneder bruger 15 GB og andre måneder kun bruger 8 GB vil det ofte kunne svare sig at købe et mobilabonnement med 20 GB, så man undgår at tænke på, om man vil mangle mobildata i slutningen af måneden.

Find et mobilabonnement uden noget med småt

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at vælge det billigste mobilabonnement, hvis du binder dig i lang tid, får dyre oprettelsesgebyrer eller store andre skjulte omkostninger med dit nye mobilabonnement.

Den bedste måde at undgå netop det, er selvfølgelig at vælge at mobilabonnement uden nogle af delene, men det kan være svært. Dukas dukaTALE mobilabonnementer har hverken binding, oprettelsesgebyr eller andre skjulte omkostninger. Og ikke nok med det, får du et prisvindende mobilabonnement, som 2 år i træk har vundet bedst-i-test ved Forbrugerrådet TÆNK. TÆNK fremhæver især de gode vilkår og at alt indhold i abonnement frit kan benyttes i hele EU, mens du får alt sammen til en fast lav pris.

Lyder det som noget for dig, kan du se mere her om Duka og deres mobilabonnementer