Se alternative tilbud til Telia Internet – Få ekstra services i dit abonnement.

 

Telia
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Rabat på streaming
God dækning
Se Tilbud
Få 6 måneders HBO Max eller 3 mdr. Viaplay - Betalingsadmin. 9,75 kr/md - Dette er et annonce link.

 

Telia Internet giver en god forbindelse

Er du på udkig efter noget nyt bredbånd, som kan give dig en god forbindelse? Så kan du her finde ud af, hvorfor Telia Internet er et godt valg for dig.

 

Hvorfor skal du vælge Telia Internet?

Hvis du skal have nyt Internet, så kan det være, at du ikke helt ved, hvad du skal vælge. Hos Telia Internet har du mulighed for både at vælge bredbånd og mobilt bredbånd, så du har mulighed for at tage dit internet med dig.

 

Det er rigtig smart, hvis du ofte er ude og rejse, eller hvis du bare ofte er på farten og gerne vil have godt internet med dig. Med et mobilt bredbånd, så har du jo meget mere data, end du ville have i et mobilabonnement, og på den måde kan det gøres meget billigere for dig.

 

Telia Internet giver dig både en god forbindelse og skarpe priser på både bredbånd og på mobilt bredbånd. Dog har du også mulighed for at spare en masse penge på diverse services, såsom streaming tjenester, Office pakken, online magasiner og Telia Secure, som beskytter dig og din familie online.

 

Telia Secure giver dig mulighed for at blokere indhold for dine børn, og administrere deres tid online, så de ikke bruger alt deres tid foran en skærm, hvilket er super smart.

 

Hvordan får du Internet fra Telia?

Hvis du gerne vil have Internetfra Telia, så skal du først og fremmest finde ud af, om du har brug for almindeligt bredbånd eller mobilt bredbånd. Hvis du skal have almindeligt bredbånd, så har du rent faktisk mulighed for at få en gratis service med i købet.

 

Det kan være, at du har brug for Office pakken, at du elsker musik og gerne vil have Spotify eller at du er vild med film og serier, og at du gerne vil have HBO med i din pakke. Du kan vælge en helt gratis service oveni dit bredbånd.

 

Så skal du bare vælge, hvilken hastighed af bredbånd, du gerne vil have. Det kommer jo meget an på, hvor meget du skal bruge dit bredbånd, og hvad du skal bruge det til. Hvis du skal se mange film eller downloade ting, så er det vigtigt at have en hurtig forbindelse. Du kan tjekke din adresse og finde ud af, hvor hurtig en hastighed, du skal få på lige præcis din adresse.

 

Hvad koster det at få bredbånd fra Telia?

Det kommer helt an på, om du vil have almindeligt eller mobilt bredbånd. Hvis du gerne vil have almindeligt bredbånd inkl. En gratis service, så kan du få det fra 260 kr. om måneden. Dog hvis du gerne vil have en hurtigere forbindelse, så kan du forvente, at du skal betale ekstra for det.

 

Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra services, som du kan få til en rigtig god pris, og som du kan spare penge på, hvis du ellers skulle ud og købe det.

 

Hvis du gerne vil have mobilt bredbånd fra Telia, så kan du få 150 GB for kun 199 kr. om måneden. Hvis du ikke skal bruge så meget data, så kan du få 50 GB for 149 kr. om måneden eller 10 GB for 99 kr. om måneden. Dette data kan du bruge i Norden og Baltikum, og så har du så 10 GB, som du kan bruge i EU.

 

Derfor er det godt at vælge Telia Internet

Hvis du gerne vil have billigt og hurtigt bredbånd, både når det er bredbånd til dit hjem, men også når det er mobilt bredbånd, så skal du vælge Telia Internet. Det er altid godt at få en god pris, så du har mulighed for at spare nogle penge. Så er det også en god ting, at du har mulighed for at tjekke, hvor hurtig en forbindelse du kan få præcis på din adresse.

 

På den måde er du helt sikker på, at du kan få det bedste af det bedste på din adresse, inden du bestiller noget. Du har også altid mulighed for at kontakte en medarbejder, hvis du har brug for hjælp til at vælge, hvad for noget bredbånd du har brug for.

 

 

Relaterede bredbåndsudbydere:

 

Yousee bredbånd

Fastspeed erfaringer

Jetnet

 

Anmeldelser på Trustpilot

Trustpilot anmeldelse 3.5/5 – Vurderet af over 21.200 kunder

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

E-Mail: kontakt via kontaktformular på hjemmesiden, eller via chat.
CVR nummer: 18530740
Adresse: Holmbladsgade 139, 2300 København S
Tlf: +45 88 93 78 46
Åbningstider: Mandag – torsdag: 8-16, fredag 8-15 weekend lukket.

 

telia Internet bredbånd

 

ALLE BREDBÅND TILBUD