DayDose – Komplet tilskud på 3 tabletter – Daydose kosttilskud.

Kom i topform – hver dag! DayDose sørger for at, de vigtigste af kroppens niveauer altid bliver holdt oppe – uanset din øvrige livsstil.

Om du er mand eller kvinde, har en aktiv livsstil, vil styrke dit immunforsvar eller ønsker at fokusere på fordøjelsen – så har DayDose en variant, som passer til dig!

Lige nu får du 50 % rabat i de første 2 måneder.

Ved første forsendelse får du fragtfrit leveret 2 x 28 dages forbrug + 1 ugeboks med 7 dages forbrug gratis.

Gå ikke glip af dette fremragende tilbud uden binding!

 

Om Daydose

DayDose udbyder markedets mest omfattende kosttilskud.

Du får et komplet tilskud på 3 tabletter bestående af 13 vitaminer, 10 mineraler, Q10 og omega-3 – og det sørger for, at de vigtigste af kroppens niveauer altid bliver holdt oppe.

DayDose modvirker træthed, ømhed i muskler og led samt hjælper på det generelle energiniveau. Udviklet i 5 varianter – alt efter hvilke behov man har.

 

  1. Essential Female

Kosttilskud til kvinder, og her får du en masse vigtige vitaminer og mineraler. 13 vitaminer og 13 mineraler. Blandt andet: Omega3, selen, zink, B2, niacin, biotin, Q10 m.fl.

 

  1. Essential Male

Kosttilskud til mænd, i alt 25 vitaminer og mineraler til din krop, hjælper dig med at opretholde muskler og styrke med blandt andet B vitaminer, B2, B3, B5, B6, B12 og m.fl.

 

  1. Active

Er for dig der har en aktiv hverdag, her får du alle de vitaminer og mineraler kroppen har brug for når du er aktiv det meste af dagen. Du får blandt andet Ginseng for at holde energien intakt, B vitaminer, jern og Gurkemeje.

 

  1. Immune

Her får du så mange vitaminer og mineraler at du er sikker på at din krop får det den har brug for at styrke dit immunforsvar. Så du kommer sikkert igennem en mørk og grå vinter.

 

  1. Travel

Med dette kosttilskud får du en pakke der giver dig de vitaminer du har brug for, når du er ude og rejse. Du får også hjælp til at opretholde tarmfloraen med mælkesyrebakterier.

Alle kosttilskud er laktose fri og kan benyttes af personer med laktoseintolerans.

*Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.*

 

Relaterede emner:

 

Vitaepro vitamin

 

Anmeldelser: Trustpilot

Anmeldt på Trustpilot med 3,3/5 på brugernes anmeldelse.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail og tlf nr.

Navn på firma: Daydose
CVR: 39899043
Hjemmeside:
Adresse: Vesterbrogade 149, 1620 København V
E-mail: info@daydose.com
Tlf kundeservice: +45 73 70 90 09
Åbningstider: 24/7 via kontaktformular.

 

daydose logo

 

MERE OM TRÆNING OG HELSE