DER Privatlån er den perfekte løsning, hvis du ønsker komplet frihed til at have en indflydelse på din låneaftale fra start til slut.

 

Der findes mange forskellige långivere, som tilbyder masser af fleksibilitet, når aftalen indgås, men der er derimod knap så mange, som tilbyder deciderede muligheder for at justere lånet undervejs.

 

DER privatlån plus

Annonce

Eksempel.: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Mdl. ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr.
Samlede kreditomk.: 11.314-21.220 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.920 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde
kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S.

 

 

DER Privatlån – lån med fleksibilitet i højsæde

Altså adskiller DER sig i den grad fra markedets mange alternativer. Dertil består lånet som udgangspunkt af en fast lav månedlig ydelse, som bliver bestemt fra starten af. Dernæst får du blot muligheden for at sætte dine afdrag op i bestemte perioder, såfremt der opstår et behov eller ønske om dette.

 

Samtidigt kan du også til enhver tid indfri hele din gæld uden ekstra omkostninger, hvis du lige pludselig skulle få mulighed for det. I forlængelse af dette har du også selv frihed til at bestemme, præcist hvad pengene skal anvendes til.

 

Samlet set får du således det bedste fra begge verdener, da du både tilbydes en god og billig aftale at tage udgangspunkt i og chancen for at påvirke den indgåede ordning undervejs.

 

Du kan desuden låne helt op til 100.000 kr. ad gangen og selv bestemme, om løbetiden eksempelvis skal være 24 – 120 måneder lang.

 

DER er én af landet allermest populære långivere, hvilket i høj grad skyldes den enorme fleksibilitet i deres låneordning: Privatlån Plus. Med denne låneform får du rig mulighed for selv at regulere i din aftale, mens den er undervejs, hvilket giver en masse frihed til at skræddersy aftalen til udviklinger i din privatøkonomi.

 

Hvad kræver det at opnå et lån hos DER?

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, som du eksempelvis ville blive bedt om i forbindelse med et banklån. Ikke desto mindre går DER i høj grad op i at foretage en fornuftig og udførlig kreditvurdering af din ansøgning. Dette skyldes ikke kun, at de ønsker at agere forsvarligt i forhold til deres egen forretning, men ligeledes fordi de ønsker det bedste for deres kunder.

 

Lige såvel som du ikke skal stille sikkerhed, er det heller ikke påkrævet, at du oplyser, hvad du agter at anvende lånebeløbet til. Du skal imidlertid imødekomme en række krav, udover du som sagt også skal kreditvurderes for at få godkendt din ansøgning.

 

Herunder skal du eksempelvis være fyldt 21 år, ikke være registreret i RKI (Experian) og ikke være en såkaldt Politisk Eksponeret Person (PEP).

 

Derudover skal du give samtykke til, at DER indhenter de fornødne oplysninger for at kunne foretage en grundig kreditvurdering af din økonomi. I forlængelse af dette skal du også udfylde nogle oplysninger vedrørende dine beskæftigelsesforhold, årsindtægter og bopæl.

 

Hvem er D:E:R Privatlån?

Virksomheden DER Privat Finans blev grundlagt i 1970 og har dermed efterhånden små 50 års erfaring i branchen. Som det fremgår af deres hjemmeside, er de særligt kendetegnet ved at vægte personlig rådgivning og vejledning yderst højt.

 

For det første kan du finde masser af gode råd og tekster på deres hjemmeside, som kan hjælpe dig til at lægge et ordentligt budget og indgå en aftale, som passer til dine specifikke økonomiske situation. Og for det andet gør de det klart og tydeligt, at du som eksisterende eller potentiel kunde altid skal sørge for at tage kontakt, hvis du har brug for assistance.

 

Hvis du ønsker at tage kontakt til DER Privatlån, kan du ringe hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18 på telefonnummeret: 70702424. Virksomheden har kontorer i hjertet af Danmark på Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C.

 

Hvordan foregår låneprocessen?

Låneprocessen hos DER Privatlån er som sagt kendetegnet ved at være fleksibel, så den behøves ikke nødvendigvis kun at bestå af de følgende trin. Disse udgør imidlertid de mest gængse trin i forbindelse med en låneproces hos DER.

 

Trin 1: Vælg dit ønskede lånebeløb og løbetid og udfyld ansøgningsformularen på DER’s hjemmeside. Sørg for at læse hele aftalen igennem og kontakt endelig långiveren, hvis der skulle opstå tvivl om noget. Når du har færdiggjort ansøgningen, sender du den afsted og afventer svar.

 

Trin 2: Hvis du har sendt ansøgningen afsted inden for långivernes åbningstider, kan du forvente at modtage svar inden for en times tid. Såfremt ansøgningen bliver godkendt, vil du få tilsendt et link til at underskrive aftalen ved hjælp af dit NemID.

 

Trin 3: Når aftalen er trådt i kraft, vil pengene blive overført til din konto på selvsamme dag eller senest den efterfølgende dag. Dernæst er du fri til at anvende pengene til dine personlige formål.

 

D:E:R Privat finans udbetaling & afbetaling

Lånebeløb udbetaling: Lån 10.000 til 100.000 kr.
Afbetaling periode: 2 til 10 år
Privatlån på op til 100000 kroner.
AldersKrav: Du skal være 21 år for at ansøge om et lån
Hvis du står i RKI og Debitor Registret kan du ikke låne penge her.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

På Trustpilot er der 1359 anmeldelser. De har 4,3/5.
På Google er de anmeldt til 4.1/5 af 25 brugere fra Google

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Kundeservice Kontakt Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C
CVR: 19162494
Hjemmeside: Besøg her
Mail: der@der.dk
Tlf nr: +45 70 70 24 24
Åbningstider: Hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

 

der privat finans

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET