Pædagogernes Pension PBU er med i toppen.

Få Danmarks bedste arbejdsmarkedspension med Pædagogernes Pension.

 

pbu pædagogernes pension

 

Pædagogernes Pension

Hos PBU som står for Pædagogernes pension kan du vælge mellem 3 forskellige muligheder når du vælge hvilken type opsparing du ønsker til din pension.

Du kan vælge mellem disse 3 typer.

Ratepension i 10 år, her får du udbetalt din ratepension hver måned i 10 år.

Skattefri aldersopsparing, men denne type opsparing sparer du op til at få udbetalt et stort beløn på en gang.

Livsvarig pension, med denne form for opsparing får du et fast beløb udbetalt hver måned, så længe du lever. Husk at du skal betale skat af denne type opsparing, da det regnes for personlig indkomst.

Husk at du også får udbetalt folkepension og ATP, med folkepension får du et fast grundbeløb som ændres lidt hvert år, i 2019 er grundbeløbet for folkepensionen 6.327 kr. om måneden.

ATP udbetalingen ligger på cirka 1250 kr. om måneden.

 

Følg din opsparing på din PBU-pension

Du kan løbende følge med i din opsparing på din PBU-pension. Her kan du se hvor meget du har fået opsparet, og hvor meget du har fået i afkast på dine investeringer.

Der er ingen grund til at gå i panik hvis du observerer at der har været lavt afkast et år, det vil altid svinge lidt alt efter hvilke investering der har været taget.

Så der kan være både år med højt afkast og andre år med meget højt afkast, men desværre også år med lavt afkast i dine investeringer.

Men det er helt naturligt at afkastet varierer år til år på din opsparing.

 

PBU pension sundhedsforsikring

PBU Pension Sundhedsforsikring: En nødvendighed for det moderne liv.

PBU Pension er kendt for sit fokus på at yde fremragende pensionsløsninger og forsikringer til pædagoger og andre ansatte indenfor børne- og ungdomsområdet. En af de services, de tilbyder, er en sundhedsforsikring. Men hvad indebærer denne forsikring, og hvorfor er den vigtig for dig?

Sundhedsforsikringen fra PBU Pension er designet til at give dig og din familie adgang til hurtig og effektiv sundhedspleje, når I har mest brug for det. Denne forsikring dækker en bred vifte af sundhedsydelser, herunder speciallægebehandling, fysioterapi, psykologhjælp og mange andre ydelser.

Hvorfor er denne sundhedsforsikring vigtig? I en verden, hvor sundhedsproblemer kan opstå uventet, er det afgørende at have en sundhedsforsikring, der kan sikre dig den nødvendige behandling hurtigt. Det er her, PBU Pensions sundhedsforsikring kommer ind i billedet.

Denne forsikring sikrer, at du kan modtage den nødvendige behandling uden forsinkelse, hvilket kan betyde forskellen mellem et hurtigt opsving og en langvarig sygdom. Desuden kan den også hjælpe med at dække omkostninger til behandlinger, der måske ikke er fuldt dækket af det offentlige sundhedssystem.

Endvidere kan denne sundhedsforsikring også give dig adgang til behandlinger og services, som kan være afgørende for dit generelle velbefindende og livskvalitet. For eksempel kan adgangen til psykologhjælp være et vigtigt redskab til at håndtere stress og mentale sundhedsproblemer.

Samlet set er PBU Pensions sundhedsforsikring en vigtig investering i dit helbred og din livskvalitet. Ved at have denne forsikring, sikrer du dig og din familie den bedst mulige sundhedspleje, når I har mest brug for det.

 

PBU pension sundhedsforsikring

 

Tjek din opsparing

Hvis du er usikker på om du sparer penge nok op til din alderdom, så kan du lave en ekstra opsparing. Du er altid velkommen til at kontakte en pensionsrådgiver, enten via kontakt formular eller via telefon på 70 11 20 11. Du har også mulighed for chat med en rådgiver online.

Hvis du bliver bliver gift eller skilt, så er det ikke noget du skal meddele PBU, men du kan logge på din pensionsoversigt og se hvem det er der får din pensionsopsparing hvis der skulle ske dig noget.

Når du er pensioneret så har du altid mulighed for at regulere så du får mere eller mindre udbetalt, det kan eventuelt være aktuelt hvis du får et deltidsjob eller andet.

 

Pædagogernes Pension fordele og ulemper

Pædagogernes Pension (PBU): Fordele og Ulemper.

PBU, eller Pædagogernes Pension, er en pensionsordning målrettet personer, der arbejder inden for børne- og ungdomsområdet i Danmark. Men som med alle økonomiske produkter, er der både fordele og ulemper ved PBU. I denne artikel vil vi udforske begge dele for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning.

Fordele:

  1. Specialiseret tilbud: En af de største fordele ved PBU er, at de har et indgående kendskab til de udfordringer og forhold, som pædagoger og andre ansatte inden for børne- og ungdomsområdet møder. Dette gør dem i stand til at skræddersy deres produkter til deres medlemmers behov.
  2. Helhedsorienteret tilgang: PBU tilbyder ikke kun traditionelle pensionsopsparinger, men også forsikringer, herunder sundhedsforsikring, gruppelivsforsikring og invalideforsikring.
  3. Medlemsinvolvering: Som en medlemsejet pensionskasse er PBU forpligtet til at agere i medlemmernes interesse. Medlemmerne har en stemme i beslutningerne, hvilket sikrer en høj grad af gennemsigtighed og demokrati.

Ulemper:

  1. Begrænset til børne- og ungdomsområdet: Hvis du skifter karrierevej væk fra børne- og ungdomsområdet, kan du ikke længere være medlem af PBU. Dette begrænser din mulighed for at samle alle dine pensioner ét sted.
  2. Afhængighed af arbejdsgiver: Din arbejdsgiver skal have en aftale med PBU for at du kan blive medlem. Dette begrænser dit valg, hvis du ønsker at vælge en anden pensionsudbyder.
  3. Ikke alle forsikringer er inkluderet: Selvom PBU tilbyder en række forsikringer, er det ikke alle typer forsikringer, der er inkluderet. For eksempel er indbo- og ulykkesforsikring ikke inkluderet i deres pakke.

I sidste ende er det vigtigt at overveje både fordelene og ulemperne ved PBU, inden du træffer en beslutning. Husk, at den rigtige pensionsordning for dig afhænger af dine personlige behov og omstændigheder.

 

Anmeldelser på Trustpilot, Google og Facebook.

Trustpilot vurdering 3.1/5

Google anmeldelse ligger på 5/5

Facebook anmeldelser ligger på 3.3/5

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma navn: Pædagogernes Pension (PBU)
Hjemmeside: Besøg hjemmeside
Adresse: Østerfælled Torv 3, 2100 København
E-mail: Via Chat funktion.
Kundeservice tlf. +45 70 11 20 11
Åbningstider: Mandag – torsdag 8.30 – 20, fredag 9 – 15,  weekend lukket.

 

pbu pædagogernes pension

 

SE ALLE PENSIONSSELSKABER