PKA Pension – Få et pensionsselskab der passer til dine drømme.

 

Se hvad du har til rådighed med pension fra PKA

 

Tjek din pension online

 

pka pension

Om PKA pension

Når du opsparer til pension hos PKA så går en del af din opsparing til forsikringer. Blandt andet til at sikre din familie, hvis der skulle ske dig noget, sygdom eller andet.

 

Men størsteparten af din opsparing går til at sikre din alderdom når du går på pension. Du kan logge på med NemID og se hvor meget du har sparet op i pension hos PKA. Her kan du også vælge at sætte din pension i gang hvis du er tæt på at skulle gå på pension, det kan ske fra du er 62 år, 64 år eller 67 år. Du har også mulighed for at vælge at gå på delpension.

 

Samle dine pensioner – få overblik og spar penge.

 

Hvis du har mange pensioner fra andre jobs du har haft igennem livet. Så kan det helt sikkert betale sig for dig at samle pensionerne fra andre steder på kun et sted. På denne måde kan du spare mange penge i omkostninger.

 

Har du lyst til at spare ekstra op til din pension, så kan du altid kontakte kundeservice på tlf nr. 39 45 45 40 og få professionel rådgivning.

 

PKA pension investere dine pensionspenge både fornuftigt og klimavenligt i klimaprojekter. Investeringerne laves både i Danmark og resten af verden.

 

En stor del af investeringerne er over Stats og realkreditobligationer og aktier. Men også en del er igennem hedgefonde, ejendomme m.fl.

 

Afkastet for disse investeringer ligger igennem de sidste 10 år i den gode ende, på trods af et svært marked de sidste år.

 

Anmeldelser på Trustpilot

Der er ingen anmeldelser på nuværende tidspunkt.

 

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma navn: Pensionskassernes Administration A/S
CVR nr. 16265845
Grundlagt: 1992
Hjemmeside: Besøg hjemmeside
Adresse: Tuborg Boulevard 3, 2900 Hellerup
E-mail: Kontaktes via Chat.
Kundeservice tlf nr: +45 39 45 45 40
Åbningstider: Mandag – torsdag kl. 8.30 – 20, fredag kl. 8 – 15,  weekend lukket.

 

pka pension

 

SE ALLE PENSIONSSELSKABER