Fullrate TV – Få TV igennem dit bredbånd

 

Alle udbydere samlet

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

SE ALLE TV PAKKER

 

Fullrate TV er perfekt til hele familien

Der er mange fordele i at samle bredbånd og TV hos samme selskab. For at få Fullrate TV, skal man nemlig have bredbånd hos Fullrate, da tv-signalet kommer gennem bredbåndet. Ved at vælge den løsning, får man samlet to af familiens produkter og skabt en mere samlet løsning, der gør det hele lidt nemmere.

 

Routeren fra Fullrate og tv-boksen skal sættes sammen for at virke, og den samlede løsning gør det hele lidt nemmere i en travl hverdag.

 

Vi danskere gider ikke at have en besværlig løsning, og ting som bredbånd og tv skal bare virke og være enkelt. Der er mange fordele ved at have tv ved samme udbyder som ens bredbånd, men den største er selvfølgelig prisen og det faktum at der kun skal betales én samlet regning frem for flere regninger hver måned.

 

Vælg mellem mange forskellige tv-pakker fra Fullrate

Behovet for tv-kanaler varierer efter hvem der bor i husstanden. Er der børn i huset, vil de sikkert gerne have adgang til de mange sjove børnekanaler, mens den sportsinteresserede, sikkert gerne vil kunne se sportskanalerne i TV.

 

Med Fullrates favorit tv-pakke får husstanden 33 kanaler, så der både er mulighed for at se nyheder, sport og børne-tv. Opgraderer man til Komplet-pakken får man 41 kanaler og mulighed for at se TV2 Sport, TV2 Charlie og Nickelodeon. For den sportsinteresserede er det sjovest hvis man også tilkøber TV3 Sportspakken, da mange kampe ofte bliver vist på de kanaler.

 

Hvad koster Fullrate tv?

Favoritpakken giver dig 33 kanaler. Der er også mulighed for Komplet pakken. Skal TV3 sportspakken tilkøbes, kan den lægges oveni enten Favoritpakken eller Komplet pakken. Det er derfor muligt at vælge den billigste TVpakke, der bedst passer til familiens behov.

 

Fullrate har også en basispakke, perfekt til dem uden behov for flere kanaler end de mest basale. Her er alle kanaler fra DR, svenske og norske kanaler og TV2, så der både er noget for børn og voksne.

 

Hvad er Web-tv og hvorfor er det smart?

Danskernes tv-vaner har ændret sig meget i de sidste par år, og mange vil gerne have mulighed for at se tv på andre enheder end bare tv’et. Derfor er Fullrates web-tv så smart, da det giver mulighed for at se tv på smartphone, laptop eller på tablet.

 

Den bedste feature ved web-tv er at der kan ses tv på 5 enheder på samme tid, så der behøver ikke længere være skænderier om fjernbetjeningen.

 

Har man en Chromecast eller Apple TV, kan man også streame tv i sommerhuset eller campingvognen, og på den måde aldrig mangle underholdning på ferien.

 

Hvordan installerer man tv fra Fullrate?

Det smarte ved Fullrate er at de sender tv-boksen med posten. Den skal tilsluttes routeren fra Fullrate, og så kommer der en guide op på tv-skærmen, som du skal følge. Det er nemt og enkelt, og der kanalerne bliver endda automatisk indstillet.

 

På den måde behøver der ikke komme en tekniker ud og installere det hele, men du kan selv gøre det, og så har du og familien masser af populære tv-kanaler på ingen tid.

 

Månedens Fullrate film og ekstra egenskaber

Med tv fra Fullrate får man hver måned en film, der kan ses så mange gange som man vil og hvornår man vil. Det er ofte en nyere film, som ikke kan ses på andre streamingtjenester endnu, og det er derfor en god mulighed for at få set noget af det nyeste fra filmverdenen hver måned.

 

Gennem tv-boksen fra Fullrate har du også mulighed for at leje film, der kan redde enhver fredag aften uden noget godt i tv.

 

Trustpilot & Google anmeldelser

De har en rigtig flot Trustpilot score, hvilket gør at mange skifter til deres selskab, og deres kunder bliver i selskabet længe.

Google anmeldelser er på 2.4 ud af 5 mulige stjerner

 

Kundeservice adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Fullrate A/S
CVR: 14773908
Telefon nummer: +45 32 15 45 00
Kundeservice kontakt Adresse: Telegade 2, 2630 Taastrup
Åbningstider: Hverdage 9 – 16, weekend lukket

 

fullrate tv

 

SE ALLE TV PAKKER