Weekendavisen abonnement.

Tjek den store avis oversigt

Søger De et seriøst alternativ til den daglige nyhedsstrøm, blive opdateret af velskrevet viden og få Danmarks mest grundige dækning af samfund, kultur, litteratur og forskning?
Så har De nu mulighed for at få Weekendavisen leveret i 10 uger for kun 19 kr. om ugen. Abonnementet er uden binding og kan opsiges når som helst.*

Bestil Weekendavisen her

 

weekendavisen

 

Bestil allerede i dag og spar 65 %

*Tilbuddet gælder ikke personer og husstande, der har abonneret på Weekendavisen de seneste 6 måneder. Abonnementet koster 19 kr. om ugen og betales samlet med 190 kr. Herefter fortsætter abonnementet til 47 kr. om ugen med afregning én gang årligt. Tilbuddet udløber 17. marts kl. 23:59.

 

Om Weekendavisen

Weekendavisen er avisen, som læserne elsker eller ikke kender. Prioriteringen er at skabe viden og indsigt på alle samfundsområder. Her er ikke kompromisser med lødigheden, og der bruges den plads på artiklerne, som er nødvendig.

Der er dog også plads til underholdning og humor. Det er en avis, der holder hele ugen, og udkommer hver fredag. Avisen er grundlagt 1971.

 

Fri adgang til weekendavisen.dk


Weekendavisen er naturligvis tilgængelig online eller i app’en. Lyt med, når artiklerne bliver læst op af dygtige indtalere – eller læs den digitale udgave af papiravisen. Som altid er avisen helt uforstyrret af annoncer og breaking news. De kan herudover også lytte til vores spændende podcast på weekendavisen.dk eller i 24syv app’en.

 

Fordybelse og indsigt
Weekendavisen skriver ikke om hvad som helst, men går i dybden med det vigtigste. Vi fortæller ikke bare, hvad der er sket, men også hvorfor. Og hvad perspektiverne er.

 

Fornøjelig læsning
I Weekendavisen møder De personligheder med gedigen viden om det, de skriver om. Vore journalister har deres egne holdninger til emnet eller begivenheden og skriver, så det bliver en fornøjelse at tilegne sig vigtig viden.

 

Relaterede emner:

Dagbladet Information

Ekstra Bladet

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Deres Trustpilot anmeldelser ligger på 2,2/5 stjerner.

Der er ingen anmeldelser på Google

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Berlinske Media
Hjemmeside: Besøg dem her
Adresse: Pilestræde 34, 1147 København K
Kundeservice åbningstider: Mandag – Fredag 8 – 16
Weekend Lukket
Tlf: +45 33 75 36 33
E-mail: kundeservice@weekendavisen.dk

 

ALLE AVISER SAMLET