Prøv adgang til Dagbladet Informations e-avis gratis i 1måned – helt uforpligtende.

Du får både fuld adgang til hele information.dk og e-avisen.

 

Abonnementet er ikke bindende og stopper automatisk.

Se alle avis tilbud her

 

 

Information prøv e-avisen gratis i 4 uger

 

“Tilbuddet gælder kun for husstande i Danmark, der ikke har abonneret inden for de sidste 12 måneder.”

 

Information

Prøv Dagbladet Informations digitale avis gratis i 1 måned – helt uforpligtende

Få adgang til kvalitetsjournalistik:

 

  • Fuld adgang
  • Nul reklamer
  • E-avisen mandag til lørdag
  • Medlemsfordele

 

Du får også adgang til debatarrangementer, foredrag og rejser. Desuden sælges der også bøger.

Avisen leveres mandag til lørdag i alle større byer.

Du har 14 dages fortrydelsesfrist.

Den digitale avis er klar til dig hver dag efter klokken 21.30 og kan læses direkte på din mobiltelefon eller ipad.

 

Få dine nyheder på den gammeldags måde

I dag får rigtig mange Danskere deres nyheder over internettet. Vi scroller ned gennem kattevideoer og blinkende reklamer for nogle gange at stoppe ved en artikel med en tilpas interessant overskrift.

Mens denne form for indtagelse af nyheder er både hurtig og nem, så er der bestemt også en bagside af medaljen. De sociale medier er nemlig ikke skabt til at opdatere os og gøre os mere velinformerede. De er tværtimod lavet til at gøre os glade og dermed holde vores øjne på den lysende skærm.

Den filosofi går meget dårligt i spænd med det at få et velafrundet blik på verden, hvilket ofte kan være svært og ubehageligt. Derfor får rigtig mange danskere et overfladisk, ensidigt og direkte forkert billede af virkeligheden.

Hvis man godt kunne tænke sig at være en af dem, der faktisk ved, hvad der foregår i verden, så man dermed kan deltage aktivt og velinformeret i samfundsdebatten, så er der dog stadig mange muligheder for det.

For eksempel findes de gamle og traditionelle aviser stadigvæk. Deres artikler vælges ud fra, hvad der er sandt, fremfor hvad der kan generere flest likes eller kliks. Artiklerne er holdt til en langt højere standard, end dem man typisk finder online. Hvis de laver en fejl, så bliver den faktisk rettet i næste dags avis.

 

Dagbladet Information

Tag for eksempel Dagbladet Information. Information blev grundlagt under 2. Verdenskrig som en måde for modstandsbevægelserne at komme ud med deres budskaber samt de nyheder, der blev lagt skjul på.

Information blev dog ikke nedlagt ved krigens slutning i 1945, men fortsatte i stedet med at være folkets informationskilde. Det har Information gjort lige indtil i dag, hvor de stadig er stolte af at være en af de eneste aviser i Danmark, der er fuldstændig uden partipolitiske interesser.

Netop ytringsfriheden synes da også at være i fokus, når man slår op i et hvilket som helst nummer af Dagbladet Information. Læserdebatten fylder meget, og mange artikler er skrevet af uafhængige skribenter.

 

Læs avis online

Dagbladet Information er siden 1945 udkommet son en fysisk avis, og det gør det stadig i dag. De har dog gennem årene vinket farvel til en betragtelig del af avisens abonnementer, hvilket gør sig gældende for stort set alle de store, danske aviser.

Derfor har de også bevæget mange af deres artikler online, hvor man kan både dele og kommentere på indholdet. Det er i dag nødvendigt for en avis at have meget af sit indhold tilgængeligt gratis på internettet for på nogen måde at kunne følge med de mange alternativer, der findes online.

Derudover har de også en såkaldt e-avis, hvor du stadig er abonnent på Informationen, men til et langt mindre beløb, end hvis du skulle modtage den fysiske avis med posten.

Hvis du er abonnent på e-avisen, har du først og fremmest adgang til alt, hvad Information udgiver. Så bestemmer du selv, om du læser artiklerne på hjemmesiden, hvor du kan deltage i debatten i kommentarerne, eller du hellere vil læse e-avisen på din computer. Hvor du digitalt kan vende siderne og meget mere.

Hvis du er på farten, kan du desuden få e-avisen som en app på din telefon eller tablet. Når først du har downloadet dagens avis, kan du altså læse den hvor og hvornår, det skal være. På den måde kan e-avisen også være et godt alternativ til den næsten bevidsthedsløse scrolling gennem de sociale medier.

 

Dagbladet Information

 

En alsidig avis

Så bestemmer du selv hvilken del af avisen, du bruger mest tid på. Informationen er nemlig en enormt alsidig avis, der både dækker obskur litteratur og store udenrigspolitiske kriser. Næsten lige meget hvad du læser, er du sikker på at blive mere vidende og få en mere velafrundet forståelse af samfundet.

 

Relaterede emner:

Weekendavisen tilbud

Kristeligt Dagblad

Ekstra Bladet

Børsen

 

Trustpilot anmeldelse

Anmeldelser på Trustpilot ligger på 2,3/5

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Dagbladet Information
Adresse: Kundeservice Store Kongensgade 40C, 1264 København
Tlf: +45 33 69 60 00
E-mail: abonnement@information.dk

 

ALLE AVISER SAMLET