Børsen – en erhvervsavis med mange facetter

Børsen er et dansk dagblad eller avis, som i den grad handler om erhvervslivet. Der bliver skrevet med ildhu, så samtlige læsere er orienteret om alverdens ting indenfor erhvervssektoren og dermed har fingeren på pulsen.

 

Se alle avisabonnementer 

 

Lige nu kan du få et Børsen Professionel-abonnement i 3 måneder for kun 619 kr.

Abonnementet giver ubegrænset adgang til både Børsen og specialmedierne Pro Finans, Pro International og Pro Selvstændig.

 

Bestil abonnement på Børsen her!

Annonce

 

børsen

 

Historien om Børsen

Børsen var grundlagt i 1896 af handelsmanden Theodor Hans Carsten Green. I 1899 udviklede Børsen sig til at være en avis, som specialiserede sig i erhvervslivet og aktiehandel. Avisen undergik en større omorganisering i 1970, hvor man lagde fokus på at belyse seneste nyheder indenfor forretningslivet. Det resulterede i øget vækst.

 

Børsen støtter fri markedsøkonomi og international handel.

 

Bonnier Group og JP/Politiken ejer Børsen, som har hovedsæde i København.

 

Udover avisen, udgiver de også diverse erhvervsblade, ledelseshåndbøger og livsstilsmagasinet Pleasure.

 

Bestil Børsen herbørsen business nyheder avis

 

Få avisen uanset medie

Børsen nyheder kan både læses som en fysisk avis og som en online e-avis.

 

Avisen udkommer på alle hverdage både som fysisk avis, men også alle ugens dage som e-avis på platformene tablet, smartphone eller pc. Man har desuden mulighed for at høre diverse podcasts og avisen har løbende ekstra magasiner samt tillæg.

 

Hvad tilbyder Børsen?

Avisens daglig mål er at gøre en forskel. Børsen vil berige søgende og nysgerrige læsere, der er aktive indenfor erhvervslivet eller har interesse i at holde sig opdateret om det daglige erhvervsliv.

 

Børsen avis tilbyder først og fremmest nyheder, strømninger og diverse information indenfor erhvervs- og finanslivet. Herunder er der flere punkter, som alle relaterer til erhvervslivet på forskellig vis. Der er finansnyheder, dybdegående artikler og baggrundsmateriale som aktuelle ting. Men der bliver også skrevet om livsstil, samfundsøkonomi og politik.

 

Avisen består af:

 

  • Børsens Finans : De seneste nyheder indenfor finansverden.
  • Børsen Investor : Her dyrkes danske og udenlandske aktier, kurser, investeringer og nogle værktøjer hertil.
  • Pleasure : Et livsstilsmagasin, som udgives som tillæg til avisen i et bestemt antal gange om året. Desuden er der et menupunkt på e-avisen, som også omhandler selvsamme tankegang.
  • Play : En online funktion, som giver de seneste opdateringer om aktier og hermed et godt overblik. På den måde kan man følge sine aktier i realtid på samtlige digitale medier.
  • Pro : Også en online gren, men her handler det udelukkende om den finansielle sektor, som bliver afdækket og analyseret blandt andet forsikring, banker og kapitalforvaltning. Alle relevante artikler både fra Borsen.dk og dagbladet bliver samlet her.
  • Academy : Her tilbydes organisationer, virksomheder og andre med lignende interesse et udvalg af E-learningskurser og redskaber til at uddanne sig samt lave egne systemer på professionel vis. De fås på flere sprog.
  • Konference : Der bliver afholdt konferencer året igennem med fokus på den aktuelle situation i det danske erhvervsliv. Her kan der findes inspiration og muligheder for netværk.
  • Ejendomslink : En platform som samler et aktuelt udvalg af erhvervsejendomme på ejendomsmarkedet blandt andet erhvervslejemål, udlejningsejendomme med videre.
  • Børsen Executive Club : En medlemsklub for interesserede i forretningsudvikling, ledelse og strategi.
  • Børsen Karrierelink : En site for ledige jobs og karrieremuligheder, hvor der både er jobstillinger og jobsøgende.

 

Hold dig ajour igennem et abonnement

Bliv oplyst på den nemmeste måde. Køb et abonnement og få leveret Børsen avis fysisk på din adresse i hverdagene og tilsendt som email alle ugens dage. Så har du direkte adgang til relevante nyheder og værktøjer, som du kan bruge med det samme eller når du ønsker det.

 

Og det er uanset om du sidder derhjemme, er på arbejdet eller på farten rundt i ind- og udland.

 

Du modtager ligeledes ekstra magasiner og tillæg, for eksempel kommer livsstilsmagasinet Pleasure 23 gange årligt.

 

Start med et super godt introtilbud, så du i løbet af et måned kan få fornemmelsen af et top tunet førende erhvervsavis.

 

Bestil Børsen avis her

 

Anmeldelser Trustpilot

Trustpilot anmeldelse ligger på 2 ud af 5 stjerner.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Ejere: Bonnier Group & JP/Politiken ejer Børsen
CVR nr:  76156328
Hjemmeside: Besøg dem her
Kontakt adresse: Møntergade 19, 1140 København K
Kundeservice åbningstider: Mandag – Fredag 8 – 17, lørdag – søndag lukket.
Kundeservice tlf nr: +45 72 42 32 12
E-mail: kundeservice@borsen.dk

 

børsen

 

ALLE AVISER SAMLET