Ekstra Bladet nyheder – overvejer du et abonnement?

 

Medieverdenen er og har altid været en branche i rivende udvikling. Det vil sige, at de store mediehuse, dagblade og tv-kanaler hele tiden er i rivende udvikling.

På det danske marked kommer der tit nye spillere til, men nogle af de helt store navne har alligevel holdt ved i mange år.

 

Se alle avisabonnementer samlet her!

 

Sådan et navn er Ekstra Bladet. Ekstra Bladet er et dagblad, der efterhånden har etableret sig som lidt af et husholdningsnavn i det meste af Danmark. Ikke fordi alle danskere nødvendigvis læser det – men fordi alle kender til bladet og har en idé om dets indhold.

 

 

Sådan startede det hele

Oprindeligt var Ekstra Bladet ikke et selvstændigt dagblad. Det var derimod et tillæg til Politiken, hvor det lidt mindre politiske og lidt mere sladderorienterede stof blev gennemgået.

Efterhånden udviklede konceptet sig, og i dag er det et selvstændigt blad med egen redaktion og egen ledelse.

 

Chefredaktøren på Ekstra Bladet er nu Poul Madsen, en kendt skikkelse i det danske mediebillede.

Ekstra Bladet udgives stadig under JP/Politikens Hus, så rent organisatorisk har dagbladet stadigvæk en tilknytning til sin oprindelsesavis.

Typisk vil man dog sige, at målgruppen for Politiken og Ekstra Bladet er vidt forskellige.

 

 

læs ekstra bladet

 

Hvad skriver Ekstra Bladet om?

Ekstra Bladet skriver om mange ting, men primært aktualitets stof. Her drejer det sig ikke om et blad, hvor man finder lange, undersøgende artikler om tidligere hændelser, politik eller økonomi.

På Ekstra Bladet er der i højere grad fokus på hurtige, skarpe og præcise nyheder.

 

Ofte har disse nyheder en vinkling hen imod sensation og sladder. Ekstra Bladet ynder at dække personlige dramaer, vilde nyheder, følelsesladede historier og små fortællinger fra danskernes hverdag.

Dermed skriver dagbladet sig ind i stuen hos den normale dansker, der måske ikke er til tungt politisk stof, men som hellere vil have forståelige og underholdende nyheder.

 

Forandringer på vej

Som de fleste andre medier i Danmark har Ekstra Bladet i de seneste år oplevet, at internettet og den moderne teknologi har ændret mediebilledet fuldstændig.

Folks adgang til hurtige, internationale nyheder er blevet langt større – og det har haft konsekvenser for de traditionelle aviser.

 

Det har blandt andet betydet, at EkstraBladet har oplevet drastisk faldende oplag af den fysiske avis.

Det skyldes ikke, at kvaliteten af avisens indhold er dalet. Det skyldes til gengæld, at folk ikke længere har tid til at læse en fysisk avis, eller måske at de ikke gider betale, når de har mange digitale muligheder.

 

Foretrækker du en fysisk avis?

Det er stadig muligt at købe EkstraBladet som et fysisk blad. Faktisk er det en af de aviser og dagblade, som er nemmest at købe rundt omkring i de danske supermarkeder og kiosker.

 

Mens mange af de lidt mere tung og akademiske aviser nærmest ikke sælges længere, er EkstraBladet nemlig noget, som mange menneske stadig hiver ned fra hylderne, når de handler.

Den aktuelle avis har altid friske nyheder fra dagen eller dagen inden, så man som læser kan holde sig opdateret.

 

Ekstra Bladet nyheder online er altid tilgængelige

Men udover det klassiske, fysiske dagblad har Ekstra Bladet også en online avis. Dette er noget, som langt de fleste danske dagblade efterhånden har adopteret.

Det fede ved Ekstra Bladets hjemmeside er, at man her kan få et lynhurtigt overblik over de mange forskellige eb nyheder.

 

De fleste af disse er gratis for alle at læse og tilgå. Men der er også nogle EB nyheder, som kræver et abonnement.

Dette abonnement fungerer typisk sådan, at man betaler et månedligt beløb for at få lov til at læse alle artikler på siden. Her får man adgang til de mere spændende og vilde nyheder, noget, der kan være enormt spændende.

 

Relaterede emner:

Dagbladet information

Weekend Avisen

Kristeligt Dagblad

B.T

 

Derfor skal du vælge Ekstra Bladet

Der er mange gode grunde til, at man skal vælge Ekstra Bladet som den avis, man enten skal holde fysisk eller have online abonnement til.

For det første, så er EB en avis, som det ikke er svært eller hårdt at læse.

 

For det andet, så kan man med denne avis hele tiden holde sig opdateret på de nyeste ting, der sker i det danske land.

Ikke kun i politik, men også når det kommer til kendte, sladder, drama, kærlighed, kultur og meget, meget mere.

 

Anmeldelser Trustpilot

Deres Trustpilot anmeldelse ligger på 1 ud af 5 stjerner.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Ejere: JP/Politikens Hus A/S
Kontakt adresse: Rådhuspladsen 37, 1785 København V
Kundeservice åbningstider: Mandag – Fredag 8 – 15 Weekend 8 – 12
Abonnement tlf nr: +45 70 21 03 13
E-mail: abo@eb.dk.

 

ALLE AVISER SAMLET