Klubklub

Find alle dine yndlings beauty produkter hos KlubKlub!

Nu er det slut med at betale overpris for dine favoritmærker.

Bliv medlem af KlubKlub.dk og spar penge! Som medlem kan du nemlig spare op til 90% på eksklusive mærkevarer
– så er du altid er sikret dine favorit produkter til den bedste pris.

Høj kvalitet og prisvenlige produkter finder du her hos Klubklub

 

Ingen tilbud lige pt. Se vores andre tilbud her

 

klubklub

 

 

Om Klubklub

Spar penge hver gang du handler beauty produkter, personlig pleje, parfume, hårprodukter og meget mere… KlubKlub er et helt nyt koncept kun for medlemmer, hvor du kan spare op til 90% på eksklusive mærkevarer.

Klubklub har et af de største udvalg i Danmark af beauty produkter og har derudover et stort og voksende sortiment af alle de kendte/professionelle mærker, som du kan købe hos din frisør eller kosmetolog – blot meget billigere.

Her finder du finde præcis dine yndlingsmærker til en fair pris
Du får mulighed for at videregive dine favoritter til de suverænt billigste priser.

Start dit medlemskab ved at gennemføre et køb og spar penge allerede i dag!

Du finder desuden en kæmpe udvalg af gaver til Mors dag og Fars dag.

Gode ideer til julegaver og fødselsgaver.

Giv kæresten noget lækkert til Valentines dag.

Ekstra gode tilbud på Black Friday.

 

Klubklub få op til 90% rabat på kendte brands

 

Medlemskab

For at kunne blive medlem skal du være mindst 18 år gammel.

Du betaler en fast pris hver måned for at være medlem i klubben.

Hvis du ønsker at melde dig ud, så kan du afmelde dig ved at logge ind på min konto, og her opsige dit medlemskab.

Den anden mulighed er at du kan sende en mail til deres E-mail adresse som er hej@klubklub.dk

Klubklub få op til 90% rabat på kendte brands

KlubKlub: Din Genvej til Luksus til Mindre

I en verden, hvor mode og skønhed konstant forandrer sig, søger alle efter den bedste måde at holde trit med trends, uden at tømme pungen. Her kommer KlubKlub ind i billedet som en sand game-changer.

Grib Chancen: Opdag KlubKlub Har du nogensinde drømt om at eje den seneste designerkjole eller sporte den nyeste parfume uden at bryde banken? KlubKlub gør netop det muligt. Med op til 90% rabat på kendte brands bliver luksus nu overkommelig.

Fra Catwalk til Fortov med KlubKlub Hvad gør KlubKlub forskellig? Udover de utrolige besparelser, tilbyder platformen en række af de mest efterspurgte brands i modeindustrien. Tænk haute couture, uden den høje pris.

Ikke Kun Mode Selvom modeelskere vil finde sig selv som børn i en slikbutik, stopper KlubKlub ikke der. De tilbyder også rabatter på skønhedsprodukter, accessories, og endda hjemmevarer fra de mest eftertragtede brands.

Tilmelding Er Let Som en Brise Vil du begynde at spare? Tilmelding til KlubKlub er hurtig, let og mest af alt givende. Med regelmæssige salg og særtilbud er det en god ide at holde øje med deres website eller app for de seneste deals.

Afsluttende tanker: KlubKlub har revolutioneret shoppingoplevelsen for mode- og skønhedsentusiaster overalt. Hvorfor betale fuld pris, når man kan klæde sig i luksus for en brøkdel af omkostningerne? Gør dig selv en tjeneste og dyk ned i KlubKlub’s verden af rabatter i dag.

OBS: KlubKlub’s tilbud varer ikke evigt. Sørg for at gribe din chance, inden det er for sent!

 

Klubklub Kosmetik & Makeup

I skønhedsuniverset svømmer vi ofte rundt i et hav af valgmuligheder. Fra skinnende læbestifter til fortryllende parfumer, hvordan vælger man det bedste? KlubKlub har svaret.

KlubKlub, en digital skønhedsoase, tilbyder en enestående samling af kosmetik og makeup, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd. For dem der leder efter en hudpleje rutine, der gør en forskel, eller den perfekte øjenskygge, er denne platform en skattekiste.

I tider, hvor online shopping bliver mere central, tilbyder KlubKlub en oplevelse, der adskiller sig fra mængden. Med en intuitiv brugerflade, detaljerede produktbeskrivelser og kundeanmeldelser, er det ikke bare nemt, men også berigende at navigere.

Derudover sørger KlubKlub for, at du aldrig går glip af de nyeste trends inden for skønhedsindustrien. Med deres skarpe øje for, hvad der rører sig i kosmetik- og makeup-verdenen, får du adgang til både tidløse klassikere og de nyeste sensationer.

Men det stopper ikke her. KlubKlub handler ikke kun om produkter; det er en bevægelse, en community. Ved at samle skønhedsentusiaster under ét tag, skabes en platform, hvor tips og tricks udveksles frit.

Så, hvis du drømmer om at omdanne din skønhedsrutine, og ønsker at gøre det på en måde, der er både effektiv og økonomisk, så er KlubKlub stedet for dig. Fordyb dig i en verden af kvalitetskosmetik og makeup, og bliv en del af KlubKlub-familien i dag.

 

Klubklub Parfume

KlubKlub Parfume: Duft dig til topkvalitet

Parfume er ikke bare en duft; det er en personlig signatur, en oplevelse, en historie, der fortælles. KlubKlub Parfume forstår denne intime forbindelse mellem duft og identitet og præsenterer en samling, der taler til enhver sans.

I en verden, hvor duften bliver en del af vores daglige ritual, står KlubKlub Parfume som en banebrydende platform, der inviterer dig til at udforske en bred vifte af dufte. Fra de mest sofistikerede nuancer til friske hverdagsnoter, garanterer KlubKlub dig en oplevelse udover det sædvanlige.

Shopping for parfume online kan ofte føles overvældende. Men KlubKlub gør denne rejse let og behagelig. Med dybdegående beskrivelser, kundeanmeldelser og tips til hvordan du vælger den rette duft, er det som en digital duft-sommelier ved din side.

Ikke kun tilbyder KlubKlub Parfume eksklusive mærker og limited editions, men de går et skridt videre ved at skabe en fællesskab omkring dufte. Hvad enten du er en novice eller en parfume-kender, er der plads til at lære, dele og vokse i KlubKlub’s duftunivers.

Kvalitet behøver ikke at koste en formue, og KlubKlub Parfume er beviset på det. Med konkurrencedygtige priser, ekspertise og en passion for dufte, er det den ultimative destination for dem, der søger det bedste inden for parfume.

Lad dig ikke nøjes med mindre end exceptionel. Dyk ned i KlubKlub Parfume’s verden og find din næste signaturduft i dag. Gør hver dag speciel med den rette duft fra KlubKlub.

 

Klubklub Hudpleje

KlubKlub Hudpleje: Din Oase af Skønhedspleje

Huden er menneskets største organ, og dens pleje er ikke bare en luksus, men en nødvendighed. Med KlubKlub Hudpleje introduceres du for en verden, hvor skønhed og videnskab går hånd i hånd.

I dagens travle livsstil er det let at overse vigtigheden af daglig hudpleje. KlubKlub tilbyder en skræddersyet løsning til hver enkelt hudtype og problem. Uanset om du kæmper med tørhed, akne, fine linjer eller blot ønsker at opretholde en sund glød, er KlubKlub Hudpleje dit go-to sted.

På KlubKlub’s platform finder du et omhyggeligt udvalg af hudplejeprodukter. Med en kombination af etablerede mærker og nye innovative selskaber, tilbyder de det bedste inden for dermatologisk forskning og naturlige ingredienser.

Men KlubKlub er mere end bare produkter. Det er en læringshub. Artikler, vejledninger og ekspertråd er lige ved hånden, så du kan træffe informerede beslutninger om din hudplejerutine.

KlubKlub Hudpleje forstår også vigtigheden af bæredygtighed i skønhedsindustrien. Med en stigende efterspørgsel efter øko-venlige løsninger, præsenterer de et udvalg af produkter, der ikke kun er gode for din hud, men også for planeten.

Invester i din huds sundhed med KlubKlub. Det er ikke bare hudpleje, det er en livsstil. En, hvor du føler dig smuk indeni og udenpå, hver eneste dag. Besøg KlubKlub Hudpleje og oplev skønhedspleje på en helt ny måde.

 

Klubklub Hårpleje

KlubKlub Hårpleje: Skønheden Bag Sundt Hår.

Hår er mere end bare en del af vores udseende; det er et spejl af vores generelle sundhed og velvære. KlubKlub Hårpleje dykker dybt ned i dette koncept og leverer skræddersyede løsninger til alle, der drømmer om skinnende og stærkt hår.

I en verden fyldt med forurening, stress og hektiske rutiner, bliver vores hår ofte forsømt. KlubKlub træder ind her med sin ekspertise inden for hårpleje. Fra shampoos beriget med naturens fineste ingredienser til balsam, der efterlader dit hår silkeblødt, tilbyder KlubKlub et imponerende sortiment, der passer til alle hårtyper og behov.

KlubKlub Hårpleje er ikke kun dedikeret til produkter. De stræber efter at uddanne deres kunder om den nyeste forskning og innovationer inden for hårpleje. Gennem artikler, videoer og tutorials sikrer KlubKlub, at du har al den information, du behøver for at tage det bedste valg for dit hår.

Bæredygtighed er en anden kernesøjle for KlubKlub. I en tid hvor planetens helbred er i centrum, går KlubKlub forrest med øko-venlige produkter, der er lige så gode for miljøet som de er for dit hår.

Men det, der virkelig adskiller KlubKlub Hårpleje fra mængden, er deres passion for at skabe en samlet oplevelse. Det handler ikke kun om at vælge en shampoo; det handler om at forstå dit hår, lære hvad det har brug for, og give det den pleje, det fortjener.

Opdag magien ved sundt og smukt hår med KlubKlub Hårpleje – dit hår vil takke dig!

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

På Trustpilot er brugernes anmeldelse på 4.5/5 med over 1100 anmeldelser
De er anmeldt på Google med 2.8/5

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: Klubklub APS
Hjemmeside: Besøg hjemmeside her
CVR: 38199161
Adresse: Niels Bohrs Alle 181, hal 5, 5220 Odense
Åbningstider: Hverdage 9 – 16, weekend lukket.
Tlf: 30 80 80 49
E-mail: hej@klubklub.dk

 

klubklub logo