Nemlig.com køb dine dagligvarer online.

Slip for det daglige besøg i supermarkedet, nu kan du handle det hele online.

Køb ind hjemme fra din dagligstue – så bliver det ikke lettere.

Se alternative tilbud her

 

 

Hvad er nemlig.com?

Nemlig.com er et online supermarked, hvor vareindkøb ikke er længere væk end et klik på en smartphone, tablet eller computer. Aldrig har det været nemmere at handle dagligvarer end det er med nemlig.com.

Når du bestiller dine varer hos nemlig.com slipper du får meterlange kassekøer, besvær med at finde parkeringsplads, og du slipper for stress med at skulle gøre dine indkøb efter en lang arbejdsdag med trætte børn på slæb. Du kan handle 365 dage om året, og hvor og hvornår det passer lige præcis dig som kunde.

 

Hvad finder du hos nemlig.com?

Du finder et bredt udvalg af varer i dit online supermarked. Vareudvalget hos nemlig.com spænder over et sortiment af discountvarer, mærkevarer og et kæmpe udvalg af økologiske varer. Med andre ord finder du varer i alle prisklasser og kategorier. Du finder også specielvarer fra fx Lagkagehuset, A.C. Perchs Tehandel og Slagter Lund.

Varerne hos nemlig.com pris matches mod varerne fra Netto. Du finder lige nu næsten 2000 varer, hvor priserne svarer til dem du finder hos Netto.

nemlig.com

Nemlig.com Måltidskasser

Det er så enkelt at være kunde hos nemlig.com. Når du gør dine indkøb online kan du samtidig bestille måltidskasser, og få familiens måltider leveret lige til din hoveddør. Med en tilberedningstid på max en halv time er familiens aftensmad sikret. Alle råvarer følger med, og du skal blot tilberede et lækkert og sundt måltid mad til din familie.

Du finder seks forskellige måltidskasser hos nemlig.com, og kan selv vælge om du vil købe faste kasser eller selv komponere dine retter ud fra de opskrifter du finder her: https://www.nemlig.com/mit-nemlig/mealboxrecipehistory.

 

Livretter kassen

Dette er måltidskassen fra nemlig.com, der indeholder alle de velkendte livretter. Du får et udvalg af de mest velkendte retter med et grønt islæt. Råvarerne er 95 % – 100 % økologiske. Indholdet varierer fra uge til uge, og du er derfor altid sikret variation af indholdet i dine måltidskasser.

Du kan tilberede dit lækre måltid på rundt regnet 30 minutter. Retterne er udvalgt af ernæringseksperter, og det er din sikkerhed for at madens næringsindhold, lever op til de anbefalede standarder.

 

Måltidskassen Familie

Denne måltids kasse indeholder retter som hele familien kan lide. Det er velkendte og børnevenlige retter med et varieret og sundt indhold.

Du kan sikre familien et sundt måltid mad på max 30 minutter.

 

Hurtigkassen

Her får du en måltidskasse, hvor indholdet er forberedt. Derfor behøver du kun at afsætte max 20 minutter, så har du klaret aftensmaden uden at gå på kompromis med kvaliteten og sundheden.

 

Slankekassen

Her får en måltidskasse, der indeholder sunde og varierede råvarer, som sikrer dig et ernærings rigtigt måltid. Kassen er til dig, der gerne vil opnå et vægttab. Som en ekstra service er kalorieindhold og næringsindhold udregnet til dig.

 

Livretterkassen øko

Når du bestiller denne kasse fra nemlig.com modtager du en kasse med måltider, som indeholder ingredienser der er 95 %- 100 % økologiske.

Du får mad til hverdagene, hvor det grønne er i fokus. Nemt og let at tilberede. Det tager højest 30 minutter, og så har du fremstillet et lækkert og sundt måltid.

Du får både de klassiske retter, men også moderne retter.

 

Vegetar øko.

Denne kasse er for dig som vil undgå kød, men har en livsstil, hvor det grønne er i fokus. Denne kasse indeholder ingredienser til retter, hvor det grønne er mellem 95%-100% økologisk. Du får ingredienser så du kan tilberede mad med smag uden at du går på kompromis på kvaliteten. Nemt og hurtigt at tilberede.

 

Byg selv kassen

Denne kasse er for dig som foretrækker at blande dine egne favoritter. Du er selv herre over, hvilke måltider du vælger til din måltidskasse, og du kan hver uge vælge mellem 24 forskellige nye retter, hvor tilberedningstiden er max 30 minutter.

 

 

Nemlig Levering

Som kunde er du sikret stor fleksibilitet og tryghed i forbindelse med dit vareindkøb hos nemlig.com. Når du bestiller dine varer online bestemmer du selv leveringstidspunktet inden for et givent tidsinterval.

 

Dette gør dit indkøb meget mere fleksibelt, og du kan derfor planlægge, hvornår du ønsker din levering inden for det givne tidsinterval. For at sikre varernes friskhed og holdbarhed er det vigtigt at du er hjemme i det timeinterval du har valgt ved bestillingen på nettet.

 

Derved sikres at chaufføren kan tage fx frostvarer og kølevarer direkte fra kølekasserne, og give dem videre til dig. Nemlig.com`s chauffør tager din pant med retur samt tom emballage. Det bliver ikke lettere at være kunde i dit online supermarked.

 

Du betaler et beskedent beløb for at få leveret dine varer lige til hoveddøren. Det er ligegyldigt om du bor på 5. sal for varerne bæres op og stilles, så du lige kan tage dem, og ligge dem på køl. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er alle steder nemlig.com leverer til endnu, men du kan se om du kan få leveret på dit postnr. Via denne side   https://www.nemlig.com/om-nemlig/levering/postnummer

 

Relaterede emner:

Coop

 

Anmeldelser: Trustpilot & Google

På Trustpilot har de har 4 ud af 5 stjerner med bedømmelsen God.

På Google har brugerne anmeldt dem til 4.1 ud af 5

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Ejere: Intervare A/S
CVR: 33070861
Kontakt adresse: Banemarksvej 58, 2605 Brøndby
Hjemmeside: Besøg her
Mail: kontakt@nemlig.com
Tlf nr: +45 70 33 72 33
Åbningstider: Mandag 7 – 22.30, tir  7 – 21.30, Onsdag – torsdag 8 – 21.30, fredag 8 – 22.30, lørdag 7 – 20.30, søndag 7 – 22.30

 

nemlig.com

 

SE ALLE MÅLTIDSKASSER