Cliche fusioneret med one.com

Cliche – Professionel og pålidelig hjemmeside og e-mail.

Få din egen hjemmeside for kun 1,- pr. måned med 100 MB plads og email, under eget domænenavn.

 

cliche billigt webhotel

 

Cliche fusioneret med one.com

I en bemærkelsesværdig udvikling inden for webhosting-branchen fusionerede Cliche, en kendt udbyder af webhosting-tjenester, med one.com, en af de førende spillere på markedet. Denne sammenslutning, der fandt sted, kombinerede Cliches prisvenlige hosting løsninger med one.com omfattende teknologiske infrastruktur og kundesupport. Fusionen havde til formål at skabe en mere robust platform, der kan tilbyde en endnu bredere vifte af webhosting- og domænenavnetjenester til kunderne.

En af de primære fordele ved denne fusion var en forbedret produktportefølje, der nu kunne imødekomme behovene hos både små og store virksomheder såvel som private webmastere. Kunderne nyder godt af forbedret teknisk support, avancerede sikkerhedsfunktioner og en platform, der er optimeret for høj ydeevne. Samtidig åbnede sammensmeltningen op for nye vækstmuligheder og innovation inden for webhosting-sektoren, idet den kombinerede ekspertise og ressourcer fra begge virksomheder.

Til trods for de mange positive aspekter, medførte fusionen også udfordringer, såsom integration af systemer og sammensmeltning af virksomhedskulturer. Effektiv håndtering af disse aspekter var afgørende for at sikre en glat overgang for kunderne og maksimere de synergier, der opstod som følge af fusionen. Samlet set markerede fusionen mellem Cliche og one.com et vigtigt skridt fremad i bestræbelserne på at tilbyde en overlegen kundeoplevelse og innovative webhosting-løsninger.

 

Om Cliche

Webhosting med døgnovervågning, lynhurtig tilgang, stabile servere uden overbooking, sikker og stabil e-mail, POP3 og POP3S (TLS/SSL), PHP 5, MySQL 5, phpMyAdmin, FTP, dansk statistik, fri trafik, webmail via SSL, support for CMS-installation – (fx WordPress, phpBB, Joomla), ingen skjulte gebyrer og bindinger.

Du kan bestille alle disse domæner dk, se, no, com, net, org, biz, info, name & nu.

 

Få de bedste vilkår for din side med Cliche Hosting

Hvis du har en hjemmeside, kan der være rigtig meget arbejde i at holde den kørende. Der er mange ting der skal være styr på, og hvad stiller du op hvis din hjemmeside eksempelvis går ned? Der findes heldigvis firmaer der hjælper til med at din hjemmeside fungerer på den mest optimale måde. Et af disse firmaer hedder Cliche Hosting.

 

cliche

 

Kort og godt om Cliche

Cliche hosting tilbyder domæner og webhosting. Alle servere hos Cliche står i Danmark, og har teknikere bosat rundt omkring i landet, med maksimalt 10 minutters afstand til deres ansvarsserver. Dette betyder at du døgnet rundt kan være sikker på at der bliver holdt øje med den server du er tilknyttet.

 

Support

Du kan få fat i Cliche over telefon og e-mail. Din e-mail vil typisk blive besvaret fra dag til dag, men hvis det er mere akut vil der altså være frie telefonlinjer, så du kan snakke med en medarbejder hvis der opstår problemer eller hvis du har spørgsmål.

 

Cliches kontorer befinder sig i Danmark, Sverige og Norge så uanset hvilket skandinavisk sprog du taler, er der en kundeservicemedarbejder til dig. Telefonerne er åbne alle hverdage fra 10:00 – 12:30 og igen fra 13:00 – 16:00.

 

Hvad er web hosting?

Hosting er et engelsk ord og betyder ”at være vært”. Et webhosting firma tilbyder altså at være vært for din hjemmeside. Firmaet har en række servere hvor du kan have din hjemmeside ”boende”.

 

Hvad er en webserver?

Når du har en hjemmeside skal den kobles på en såkaldt webserver. En webserver er egentlig bare en slags computer der kan lagre indhold af hjemmesider. Det er på serveren at alt indhold på din hjemmeside ligger. Det gælder alt fra tekst, billeder, videoer osv. Navnet kommer af det engelske udtryk ”to serve” hvilket på dansk betyder at servere eller at tjene.

 

Webhosting hos Cliche

Hos cliche kan du få 5 forskellige hosting pakker. Alfa, Gamma, Delta, Epsilon og Zeta. Alle løsninger er med telefon-support og e-mail support. Forskellene på de forskellige pakker er blandt andet hvor mange GB du får, og hvor mange e-mailkontoer der kan tilknyttes.

 

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning der er den bedste for dig, kan du ringe og få en snak om dine hjemmeside ønsker og behov, og på den måde finde ud af hvilken pakke der matcher bedst.

 

Hvad betyder oppetid?

Oppetiden angiver tilgængeligheden på din hjemmeside. Altså hvor mange % af timerne på et år, din hjemmeside er tilgængelig. Derfor er det vigtigt at oppetiden er så høj som muligt, sådan at så få besøgende som muligt på din hjemmeside, skal klikke ind på hjemmesiden forgæves.

 

Hos Cliche er målet af oppetiden på alle servere skal være på minimum 99,95%. Det vil altså sige at der kun vil være 0,5% af tiden på et år, hvor din hjemmeside kan være nede grundet tekniske fejl eller for stor trafik.

 

Hvad er domæne?

Domænenavnet er navnet på din hjemmeside. Cliches domænenavn er f.eks. www.clichehosting.com. Du skriver domænenavnet i søgefeltet på din computer og finder på den måde frem til den ønskede hjemmeside. Der er sådan set ikke grænser for hvad dit domænenavn kan være, så det er faktisk helt op til dig selv.

 

Det er muligt at købe et domænenavn, uden at du har en egentlig hjemmeside. Dette kan være hvis du eksempelvis har et firma, og du gerne vil sikre dig at der ikke er andre der tager det domænenavn du gerne vil have, hvis du i fremtiden vil lave en hjemmeside. Der kan nemlig kun være et eksemplar af hvert domænenavn.

 

Domæne hos Cliche

Hos cliche hosting kan du købe dig et domænenavn. Du kan købe domænerne dk, se, no, org, net, com, biz, nu, name og info. Dette angiver altså om din hjemmeside eksempelvis skal hedde www.clichehosting.com eller www.clichehosting.info. Det kan godt være at domænenet dindomænenavn.com er brugt, men så kan du se om et af de andre domænenavne er ledige eksempelvis ditdomænenavn.info.

 

Hos Clichehosting kan du indtaste dit ønskede domænenavn og en tabel vil vise dig hvilke domænenavne der er ledige, og hvilke der er optaget.

 

Relaterede emner:

Simply.com

One.com

Dandomain

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Deres anmeldelse ligger på 1 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Der findes ingen anmeldelser på Google, anmeld her

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Cliche
Hjemmeside:
Adresse: Tigervej 31, 4600 Køge
E-Mail: kontaktes via deres supportformular
Tlf: + 45 70 20 13 37
Åbningstider: Hverdage 10 – 12.30 & 13 – 16, weekend lukket.

 

cliche

 

SE ALLE WEBHOTELLER